FOTO JEROEN NV

Contactgegevens FOTO JEROEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTO JEROEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTO JEROEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Maartenplein 21; 3512; Hasselt (Stevoort), België

Telefoon (phone): 011 31 69 55 (+32-011 31 69 55) 011 31 69 55 (+32-011 31 69 55)

Fax (fax): 011 31 23 02 (+32-011 31 23 02) 011 31 23 02 (+32-011 31 23 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTO JEROEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTO JEROEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTO JEROEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTO JEROEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTO JEROEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTO JEROEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTO JEROEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTO JEROEN NV
Products information FOTO JEROEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01138427734
Ondernemingsnummer: 2501556396
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Photographers; Photographers - Portrait

Product categorie (product category): Photography - Reporting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTO JEROEN NV
(Get full report from official database of BE for FOTO JEROEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTO JEROEN NV
Addition kinds of activities for FOTO JEROEN NV

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
14990000. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
38229902. Controles, combinatielimiet en ventilator | Controls, combination limit and fan
56329902. Blouses | Blouses

Werken bij FOTO JEROEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTO JEROEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTO JEROEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTO JEROEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van FOTO JEROEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FOTO JEROEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTO JEROEN NV. Laat een reactie achter voor FOTO JEROEN NV. FOTO JEROEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTO JEROEN NV. Leave a respond for FOTO JEROEN NV. FOTO JEROEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTO JEROEN NV op de google maps. Adres en contacten FOTO JEROEN NV
Location of FOTO JEROEN NV on the google maps. Address and contacts of FOTO JEROEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTO JEROEN NV FOTO JEROEN NV: BURO 92 | LOUISE MORNARD | No Monkey Business | Selis D | Vanleene Christophe

Other related companies as FOTO JEROEN NV: BURO 92 | LOUISE MORNARD | No Monkey Business | Selis D | Vanleene Christophe

FOTO JEROEN NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTO JEROEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01138427734. Het bedrijf FOTO JEROEN NV bevindt zich op het adres: Sint-Maartenplein 21; 3512; Hasselt (Stevoort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 535,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Photography - Reporting. Lijst met producten zijn Photographers; Photographers - Portrait.
De hoofdactiviteit van FOTO JEROEN NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTO JEROEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTO JEROEN NV, openstaande posities, locatie van FOTO JEROEN NV op de kaart.

FOTO JEROEN NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTO JEROEN NV, company assigned to the tax number BE01138427734. The company FOTO JEROEN NV is located at the address: Sint-Maartenplein 21; 3512; Hasselt (Stevoort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 535,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Photography - Reporting. List of products are Photographers; Photographers - Portrait.
The main activity of FOTO JEROEN NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTO JEROEN NV is not available. You also can look at reviews of FOTO JEROEN NV, open positions, location of FOTO JEROEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTO JEROEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTO JEROEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTO JEROEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTO JEROEN NV, employees, financial statistics.