Wellens Photo SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Wellens Photo SA
Private companiesLegal Services • Wellens Photo SA

Contactgegevens Wellens Photo SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wellens Photo SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wellens Photo SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Xavier De Bue 22; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 343 06 02 (+32-02 343 06 02) 02 343 06 02 (+32-02 343 06 02)

Fax (fax): 02 343 06 02 (+32-02 343 06 02) 02 343 06 02 (+32-02 343 06 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wellens Photo SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wellens Photo SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wellens Photo SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wellens Photo SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wellens Photo SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wellens Photo SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wellens Photo SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wellens Photo SA
Products information Wellens Photo SA

BTW identificatienummer (tax): BE04061614990
Ondernemingsnummer: 8688781738
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Wellens Photo SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographic equipment and accessories - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wellens Photo SA
(Get full report from official database of BE for Wellens Photo SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wellens Photo SA
Addition kinds of activities for Wellens Photo SA

20389907. Snacks, incl. | Snacks, incl. onion rings, cheese sticks, etc.
24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
25310100. Schoolmeubilair | School furniture
33210100. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
37280201. Accumulatoren, vliegtuig propeller | Accumulators, aircraft propeller
38290206. Geofysische of meteorologische elektronische apparatuur | Geophysical or meteorological electronic equipment
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain
72999903. Computer fotografie of portret | Computer photography or portrait
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair

Werken bij Wellens Photo SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wellens Photo SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wellens Photo SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wellens Photo SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Schoonmaakpersoneel (jobstudent) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar jobstudenten vanaf april. Je werkt in team vanaf 6u of 7u 's morgens.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van Wellens Photo SA in sociale netwerken
Look for responds of Wellens Photo SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wellens Photo SA. Laat een reactie achter voor Wellens Photo SA. Wellens Photo SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wellens Photo SA. Leave a respond for Wellens Photo SA. Wellens Photo SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wellens Photo SA op de google maps. Adres en contacten Wellens Photo SA
Location of Wellens Photo SA on the google maps. Address and contacts of Wellens Photo SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wellens Photo SA Wellens Photo SA: FLDUMOULIN NV | Beauty For You | COTRADEX | IMMO L.P. | Catharina (huis)

Other related companies as Wellens Photo SA: FLDUMOULIN NV | Beauty For You | COTRADEX | IMMO L.P. | Catharina (huis)

Wellens Photo SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wellens Photo SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061614990. Het bedrijf Wellens Photo SA bevindt zich op het adres: Rue Xavier De Bue 22; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Producten gemaakt in Wellens Photo SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wellens Photo SA is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wellens Photo SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wellens Photo SA, openstaande posities, locatie van Wellens Photo SA op de kaart.

Wellens Photo SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wellens Photo SA, company assigned to the tax number BE04061614990. The company Wellens Photo SA is located at the address: Rue Xavier De Bue 22; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Products created in Wellens Photo SA were not found.
The main activity of Wellens Photo SA is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wellens Photo SA is not available. You also can look at reviews of Wellens Photo SA, open positions, location of Wellens Photo SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wellens Photo SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wellens Photo SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wellens Photo SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wellens Photo SA, employees, financial statistics.