Peetermans Luc

Contactgegevens Peetermans Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peetermans Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peetermans Luc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijnegemsteenweg 38; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 354 09 50 (+32-03 354 09 50) 03 354 09 50 (+32-03 354 09 50)

Fax (fax): 03 353 25 25 (+32-03 353 25 25) 03 353 25 25 (+32-03 353 25 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peetermans Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peetermans Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peetermans Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peetermans Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peetermans Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peetermans Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peetermans Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peetermans Luc
Products information Peetermans Luc

BTW identificatienummer (tax): BE01591888427
Ondernemingsnummer: 4496398925
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Automobile - Radios; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Electric appliances - Mainten., Repair & Retail; Television & radio - Retail

Product categorie (product category): Photographic equipment and accessories - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peetermans Luc
(Get full report from official database of BE for Peetermans Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peetermans Luc
Addition kinds of activities for Peetermans Luc

20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
28999917. Brandblusser kosten | Fire extinguisher charges
48320104. land | Country
76991810. Honingwerk | Reneedling work

Werken bij Peetermans Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peetermans Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peetermans Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peetermans Luc. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpak medewerker - 2PL - Regio Ieper of Lo-Reninge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Ieper en Lo-Reninge gaan wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van Peetermans Luc in sociale netwerken
Look for responds of Peetermans Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peetermans Luc. Laat een reactie achter voor Peetermans Luc. Peetermans Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peetermans Luc. Leave a respond for Peetermans Luc. Peetermans Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peetermans Luc op de google maps. Adres en contacten Peetermans Luc
Location of Peetermans Luc on the google maps. Address and contacts of Peetermans Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come Peetermans Luc Peetermans Luc: M & M SPRL | KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE | Bofi | CATHERINE DE WREEDE | Fillennium

Other related companies as Peetermans Luc: M & M SPRL | KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE | Bofi | CATHERINE DE WREEDE | Fillennium

Peetermans Luc is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peetermans Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01591888427. Het bedrijf Peetermans Luc bevindt zich op het adres: Wijnegemsteenweg 38; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Electric appliances - Mainten., Repair & Retail; Television & radio - Retail.
De hoofdactiviteit van Peetermans Luc is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peetermans Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peetermans Luc, openstaande posities, locatie van Peetermans Luc op de kaart.

Peetermans Luc is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peetermans Luc, company assigned to the tax number BE01591888427. The company Peetermans Luc is located at the address: Wijnegemsteenweg 38; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. List of products are Automobile - Radios; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Electric appliances - Mainten., Repair & Retail; Television & radio - Retail.
The main activity of Peetermans Luc is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Peetermans Luc is not available. You also can look at reviews of Peetermans Luc, open positions, location of Peetermans Luc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peetermans Luc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peetermans Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peetermans Luc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peetermans Luc, employees, financial statistics.