KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE
Private companiesFurniture and Fixtures • KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE

Contactgegevens KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSESTEENWEG 582; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12238866 (+32-12238866) 12238866 (+32-12238866)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE
Products information KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE
(Get full report from official database of BE for KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE
Addition kinds of activities for KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE

20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
20990103. Pannenkoekensiroop, gemengd en gemengd | Pancake syrup, blended and mixed
39610102. Manchetknopen en studs, behalve edelmetaal en edelstenen | Cuff-links and studs, except precious metal and gems
42129913. Vrachtwagen verhuur met chauffeurs | Truck rental with drivers
86110200. Groeiersverenigingen | Growers' associations

Werken bij KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE in sociale netwerken
Look for responds of KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE. Laat een reactie achter voor KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE. KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE. Leave a respond for KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE. KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE op de google maps. Adres en contacten KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE
Location of KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE on the google maps. Address and contacts of KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE

Andere gerelateerde bedrijven als come KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE: Alulack NV | Marlie | Technicar | Van Laethem Alain | GREGORI PISCINA

Other related companies as KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE: Alulack NV | Marlie | Technicar | Van Laethem Alain | GREGORI PISCINA

KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE bevindt zich op het adres: HASSELTSESTEENWEG 582; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE, openstaande posities, locatie van KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE op de kaart.

KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE, company assigned to the tax number BE01440826416. The company KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE is located at the address: HASSELTSESTEENWEG 582; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vétérinaires. Products created in KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE were not found.
The main activity of KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE is not available. You also can look at reviews of KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE, open positions, location of KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOENRAAD VAN DEN NOORTGATE, employees, financial statistics.