Breughel Foto

Contactgegevens Breughel Foto: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Breughel Foto: address, phone, fax, email, website, opening hours

Breughel Foto

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 363; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 87 95 (+32-03 651 87 95) 03 651 87 95 (+32-03 651 87 95)

Fax (fax): 03 651 87 95 (+32-03 651 87 95) 03 651 87 95 (+32-03 651 87 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Breughel Foto: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Breughel Foto"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Breughel Foto"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Breughel Foto, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Breughel Foto. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Breughel Foto, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Breughel Foto. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Breughel Foto
Products information Breughel Foto

BTW identificatienummer (tax): BE01705322265
Ondernemingsnummer: 9132904052
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Breughel Foto zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographic equipment and accessories - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Breughel Foto
(Get full report from official database of BE for Breughel Foto)

Aanvulling soorten activiteiten voor Breughel Foto
Addition kinds of activities for Breughel Foto

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
28429901. Bleekmiddelen, huishoudelijk: droog of vloeibaar | Bleaches, household: dry or liquid
35799913. Stemmachines | Voting machines
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
38420407. Korsetten, chirurgisch | Corsets, surgical
50630207. Zekeringen en accessoires | Fuses and accessories
59990700. Motor- en motoruitrusting en benodigdheden | Engine and motor equipment and supplies
89999903. Uitvinder | Inventor

Werken bij Breughel Foto: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Breughel Foto: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Breughel Foto. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Breughel Foto. Looking for open vacancies in other companies

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

Zoek naar antwoorden van Breughel Foto in sociale netwerken
Look for responds of Breughel Foto in social networks

Lees alle opmerkingen voor Breughel Foto. Laat een reactie achter voor Breughel Foto. Breughel Foto bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Breughel Foto. Leave a respond for Breughel Foto. Breughel Foto on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Breughel Foto op de google maps. Adres en contacten Breughel Foto
Location of Breughel Foto on the google maps. Address and contacts of Breughel Foto

Andere gerelateerde bedrijven als come Breughel Foto Breughel Foto: VALVASORI | EUROFLANDRIA | CYCLY SPORT | Buyle Dirk | MICHEL LEONARD

Other related companies as Breughel Foto: VALVASORI | EUROFLANDRIA | CYCLY SPORT | Buyle Dirk | MICHEL LEONARD

Breughel Foto is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Breughel Foto, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01705322265. Het bedrijf Breughel Foto bevindt zich op het adres: Bredabaan 363; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Producten gemaakt in Breughel Foto zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Breughel Foto is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Breughel Foto is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Breughel Foto, openstaande posities, locatie van Breughel Foto op de kaart.

Breughel Foto is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Breughel Foto, company assigned to the tax number BE01705322265. The company Breughel Foto is located at the address: Bredabaan 363; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Products created in Breughel Foto were not found.
The main activity of Breughel Foto is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Breughel Foto is not available. You also can look at reviews of Breughel Foto, open positions, location of Breughel Foto on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Breughel Foto, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Breughel Foto, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Breughel Foto, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Breughel Foto, employees, financial statistics.