ACTION SHOP WATERLOO

Contactgegevens ACTION SHOP WATERLOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION SHOP WATERLOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION SHOP WATERLOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Henri Rolin 2; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 351 41 21; 02 351 51 21 (+32-02 351 41 21; 02 351 51 21) 02 351 41 21; 02 351 51 21 (+32-02 351 41 21; 02 351 51 21)

Fax (fax): 02 351 41 21 (+32-02 351 41 21) 02 351 41 21 (+32-02 351 41 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION SHOP WATERLOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION SHOP WATERLOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION SHOP WATERLOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION SHOP WATERLOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION SHOP WATERLOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION SHOP WATERLOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION SHOP WATERLOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION SHOP WATERLOO
Products information ACTION SHOP WATERLOO

BTW identificatienummer (tax): BE05582397460
Ondernemingsnummer: 5561248779
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

GSM - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Photographic equipment and accessories - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION SHOP WATERLOO
(Get full report from official database of BE for ACTION SHOP WATERLOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION SHOP WATERLOO
Addition kinds of activities for ACTION SHOP WATERLOO

641103. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
28999951. Brandstofbehandelende verbindingen | Fuel treating compounds
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
34320000. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
50440300. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
52610103. Grasmaaiers en trekkers | Lawnmowers and tractors
56990201. Kostuums, maskerade of theatrale | Costumes, masquerade or theatrical

Werken bij ACTION SHOP WATERLOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION SHOP WATERLOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION SHOP WATERLOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION SHOP WATERLOO. Looking for open vacancies in other companies

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Medewerker snijzaal (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar medewerkers om de voorziene piek op te vangen van september tot januari. (optie vast kan hieruit voortvloeien) Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent medewerker in de snijzaal. Jouw job bestaat uit 3 werkposten: vouwen: ter voorbereiding van het snijden, zal je de stof vouwen, gladstrijken, kwaliteitscontrole uitvoeren snijden: je zal de snijrobots bedienen en de uitgesneden stukken 'uitrapen', vervolgens sorteer je alles en leg je klaar voor de volgende post bundelen: de laatste stap in het proces is om alle onderdelen in pakketten te verzamelen zodat ze kunnen gestikt worden

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van ACTION SHOP WATERLOO in sociale netwerken
Look for responds of ACTION SHOP WATERLOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION SHOP WATERLOO. Laat een reactie achter voor ACTION SHOP WATERLOO. ACTION SHOP WATERLOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION SHOP WATERLOO. Leave a respond for ACTION SHOP WATERLOO. ACTION SHOP WATERLOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION SHOP WATERLOO op de google maps. Adres en contacten ACTION SHOP WATERLOO
Location of ACTION SHOP WATERLOO on the google maps. Address and contacts of ACTION SHOP WATERLOO

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION SHOP WATERLOO ACTION SHOP WATERLOO: VLEESHALLE LEONARD | SOFIE POPPE | SPEEDY | REP'TRONIC | ETIENNE VAN MOEN

Other related companies as ACTION SHOP WATERLOO: VLEESHALLE LEONARD | SOFIE POPPE | SPEEDY | REP'TRONIC | ETIENNE VAN MOEN

ACTION SHOP WATERLOO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION SHOP WATERLOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582397460. Het bedrijf ACTION SHOP WATERLOO bevindt zich op het adres: Boulevard Henri Rolin 2; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Lijst met producten zijn GSM - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van ACTION SHOP WATERLOO is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION SHOP WATERLOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION SHOP WATERLOO, openstaande posities, locatie van ACTION SHOP WATERLOO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION SHOP WATERLOO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTION SHOP WATERLOO, company assigned to the tax number BE05582397460. The company ACTION SHOP WATERLOO is located at the address: Boulevard Henri Rolin 2; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. List of products are GSM - Apparatus & Access..
The main activity of ACTION SHOP WATERLOO is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION SHOP WATERLOO is not available. You also can look at reviews of ACTION SHOP WATERLOO, open positions, location of ACTION SHOP WATERLOO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION SHOP WATERLOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION SHOP WATERLOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION SHOP WATERLOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION SHOP WATERLOO, employees, financial statistics.