AATON-DELALIEUX

Contactgegevens AATON-DELALIEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AATON-DELALIEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

AATON-DELALIEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Philippeville 158-160; 6010; Charleroi (Couillet), België

Telefoon (phone): 071 36 98 37 (+32-071 36 98 37) 071 36 98 37 (+32-071 36 98 37)

Fax (fax): 071 36 98 37 (+32-071 36 98 37) 071 36 98 37 (+32-071 36 98 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AATON-DELALIEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AATON-DELALIEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AATON-DELALIEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AATON-DELALIEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AATON-DELALIEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AATON-DELALIEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AATON-DELALIEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AATON-DELALIEUX
Products information AATON-DELALIEUX

BTW identificatienummer (tax): BE05943023681
Ondernemingsnummer: 2257934570
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Photographers; Optical instruments; Water sports articles; Albums; Christmas & easter goods; Picture framers; Passport photos; Video - Equipment & Supplies - Sale

Product categorie (product category): Photographic equipment and accessories - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AATON-DELALIEUX
(Get full report from official database of BE for AATON-DELALIEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor AATON-DELALIEUX
Addition kinds of activities for AATON-DELALIEUX

131102. Gas en koolwaterstof vloeibaarmaking uit kolen | Gas and hydrocarbon liquefaction from coal
382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
20990801. Noedels, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Noodles, uncooked: packaged with other ingredients
57129905. Buiten- en tuinmeubilair | Outdoor and garden furniture

Werken bij AATON-DELALIEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AATON-DELALIEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AATON-DELALIEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AATON-DELALIEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van AATON-DELALIEUX in sociale netwerken
Look for responds of AATON-DELALIEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor AATON-DELALIEUX. Laat een reactie achter voor AATON-DELALIEUX. AATON-DELALIEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AATON-DELALIEUX. Leave a respond for AATON-DELALIEUX. AATON-DELALIEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AATON-DELALIEUX op de google maps. Adres en contacten AATON-DELALIEUX
Location of AATON-DELALIEUX on the google maps. Address and contacts of AATON-DELALIEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come AATON-DELALIEUX AATON-DELALIEUX: Publi Dema BVBA | TENNIS CLUB DOTTIGNIES | Groffi Frank | JEAN-PIERRE VAN HUMBEECK | Toussaint O

Other related companies as AATON-DELALIEUX: Publi Dema BVBA | TENNIS CLUB DOTTIGNIES | Groffi Frank | JEAN-PIERRE VAN HUMBEECK | Toussaint O

AATON-DELALIEUX is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AATON-DELALIEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05943023681. Het bedrijf AATON-DELALIEUX bevindt zich op het adres: Route de Philippeville 158-160; 6010; Charleroi (Couillet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Lijst met producten zijn Photographers; Optical instruments; Water sports articles; Albums; Christmas & easter goods; Picture framers; Passport photos; Video - Equipment & Supplies - Sale.
De hoofdactiviteit van AATON-DELALIEUX is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AATON-DELALIEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AATON-DELALIEUX, openstaande posities, locatie van AATON-DELALIEUX op de kaart.

AATON-DELALIEUX is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is AATON-DELALIEUX, company assigned to the tax number BE05943023681. The company AATON-DELALIEUX is located at the address: Route de Philippeville 158-160; 6010; Charleroi (Couillet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. List of products are Photographers; Optical instruments; Water sports articles; Albums; Christmas & easter goods; Picture framers; Passport photos; Video - Equipment & Supplies - Sale.
The main activity of AATON-DELALIEUX is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AATON-DELALIEUX is not available. You also can look at reviews of AATON-DELALIEUX, open positions, location of AATON-DELALIEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AATON-DELALIEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AATON-DELALIEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AATON-DELALIEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AATON-DELALIEUX, employees, financial statistics.