Flash One

Contactgegevens Flash One: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flash One: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flash One

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Keyserlei 18; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 00 85 (+32-03 232 00 85) 03 232 00 85 (+32-03 232 00 85)

Fax (fax): 03 232 00 85 (+32-03 232 00 85) 03 232 00 85 (+32-03 232 00 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flash One: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flash One"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flash One"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flash One, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flash One. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flash One, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flash One. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flash One
Products information Flash One

BTW identificatienummer (tax): BE08963714599
Ondernemingsnummer: 7113342285
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Flash One zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographic and film laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flash One
(Get full report from official database of BE for Flash One)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flash One
Addition kinds of activities for Flash One

5311. Warenhuizen | Department stores
20150905. Pastrami, pluimvee | Pastrami, poultry
22590200. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
35490101. Teken banken | Draw benches
39149909. Bakjes, NK | Trays, nsk
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'

Werken bij Flash One: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flash One: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flash One. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flash One. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Projectingenieur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van Flash One in sociale netwerken
Look for responds of Flash One in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flash One. Laat een reactie achter voor Flash One. Flash One bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flash One. Leave a respond for Flash One. Flash One on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flash One op de google maps. Adres en contacten Flash One
Location of Flash One on the google maps. Address and contacts of Flash One

Andere gerelateerde bedrijven als come Flash One Flash One: FLETABLISSEMENTS SAFARIAN SA | Gilson J-Cl | DAVID GREMMELPREZ | VANDENBROUCKE METALEN NV | CUISI-CENTRE

Other related companies as Flash One: FLETABLISSEMENTS SAFARIAN SA | Gilson J-Cl | DAVID GREMMELPREZ | VANDENBROUCKE METALEN NV | CUISI-CENTRE

Flash One is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flash One, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963714599. Het bedrijf Flash One bevindt zich op het adres: De Keyserlei 18; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Photographic and film laboratories. Producten gemaakt in Flash One zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flash One is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flash One is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flash One, openstaande posities, locatie van Flash One op de kaart.

Flash One is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flash One, company assigned to the tax number BE08963714599. The company Flash One is located at the address: De Keyserlei 18; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Photographic and film laboratories. Products created in Flash One were not found.
The main activity of Flash One is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Flash One is not available. You also can look at reviews of Flash One, open positions, location of Flash One on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flash One, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flash One, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flash One, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flash One, employees, financial statistics.