FLMATRECO BVBA

Contactgegevens FLMATRECO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMATRECO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMATRECO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sluisstr. 32 1800 Vilvoorde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-61-70-00 32-16-61-70-00

Fax (fax): 32-16-60-02-28 32-16-60-02-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMATRECO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMATRECO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMATRECO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMATRECO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMATRECO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMATRECO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMATRECO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMATRECO BVBA
Products information FLMATRECO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09799499511
Ondernemingsnummer: 8347930908
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLMATRECO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMATRECO BVBA
(Get full report from official database of BE for FLMATRECO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMATRECO BVBA
Addition kinds of activities for FLMATRECO BVBA

17319904. Verlichting aannemer | Lighting contractor
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
32720702. Bouwmaterialen, met uitzondering van blok of steen: beton | Building materials, except block or brick: concrete
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
37619904. Raketten, ruimte en militaire, compleet | Rockets, space and military, complete
42129911. Star routes, lokaal | Star routes, local
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij FLMATRECO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMATRECO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMATRECO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMATRECO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van FLMATRECO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLMATRECO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMATRECO BVBA. Laat een reactie achter voor FLMATRECO BVBA. FLMATRECO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMATRECO BVBA. Leave a respond for FLMATRECO BVBA. FLMATRECO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMATRECO BVBA op de google maps. Adres en contacten FLMATRECO BVBA
Location of FLMATRECO BVBA on the google maps. Address and contacts of FLMATRECO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMATRECO BVBA FLMATRECO BVBA: Theunis Industries NV | VANDERVOORDE | DESTREBECQ POOL CENTER | Barthol F | SOCIALE PROMOTIE STIM

Other related companies as FLMATRECO BVBA: Theunis Industries NV | VANDERVOORDE | DESTREBECQ POOL CENTER | Barthol F | SOCIALE PROMOTIE STIM

FLMATRECO BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMATRECO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09799499511. Het bedrijf FLMATRECO BVBA bevindt zich op het adres: Sluisstr. 32 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLMATRECO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMATRECO BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMATRECO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMATRECO BVBA, openstaande posities, locatie van FLMATRECO BVBA op de kaart.

FLMATRECO BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMATRECO BVBA, company assigned to the tax number BE09799499511. The company FLMATRECO BVBA is located at the address: Sluisstr. 32 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLMATRECO BVBA were not found.
The main activity of FLMATRECO BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMATRECO BVBA is not available. You also can look at reviews of FLMATRECO BVBA, open positions, location of FLMATRECO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMATRECO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMATRECO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMATRECO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMATRECO BVBA, employees, financial statistics.