Sanspoux Photo Action Shop

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Sanspoux Photo Action Shop
Private companiesTransportation by Air • Sanspoux Photo Action Shop

Contactgegevens Sanspoux Photo Action Shop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sanspoux Photo Action Shop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sanspoux Photo Action Shop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Namur 32; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 32 18 (+32-067 21 32 18) 067 21 32 18 (+32-067 21 32 18)

Fax (fax): +32 (53) 108-17-75 +32 (53) 108-17-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sanspoux Photo Action Shop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sanspoux Photo Action Shop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sanspoux Photo Action Shop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sanspoux Photo Action Shop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sanspoux Photo Action Shop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sanspoux Photo Action Shop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sanspoux Photo Action Shop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sanspoux Photo Action Shop
Products information Sanspoux Photo Action Shop

BTW identificatienummer (tax): BE01943176269
Ondernemingsnummer: 5453033447
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Sanspoux Photo Action Shop zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sanspoux Photo Action Shop
(Get full report from official database of BE for Sanspoux Photo Action Shop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sanspoux Photo Action Shop
Addition kinds of activities for Sanspoux Photo Action Shop

507299. Hardware, nec | Hardware, nec
15210103. Terras- en dekconstructie en reparatie | Patio and deck construction and repair
15420403. Ziekenhuisbouw | Hospital construction
32720602. Conduits, concrete | Conduits, concrete
35470200. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec

Werken bij Sanspoux Photo Action Shop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sanspoux Photo Action Shop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sanspoux Photo Action Shop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sanspoux Photo Action Shop. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Laborant verpakking (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van Sanspoux Photo Action Shop in sociale netwerken
Look for responds of Sanspoux Photo Action Shop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sanspoux Photo Action Shop. Laat een reactie achter voor Sanspoux Photo Action Shop. Sanspoux Photo Action Shop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sanspoux Photo Action Shop. Leave a respond for Sanspoux Photo Action Shop. Sanspoux Photo Action Shop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sanspoux Photo Action Shop op de google maps. Adres en contacten Sanspoux Photo Action Shop
Location of Sanspoux Photo Action Shop on the google maps. Address and contacts of Sanspoux Photo Action Shop

Andere gerelateerde bedrijven als come Sanspoux Photo Action Shop Sanspoux Photo Action Shop: Chalet du Chien Vert | PIETER MEYSMANS | ECRAN | MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE | RUSTHUIS ST.JOZEF

Other related companies as Sanspoux Photo Action Shop: Chalet du Chien Vert | PIETER MEYSMANS | ECRAN | MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE | RUSTHUIS ST.JOZEF

Sanspoux Photo Action Shop is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sanspoux Photo Action Shop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01943176269. Het bedrijf Sanspoux Photo Action Shop bevindt zich op het adres: Rue de Namur 32; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Sanspoux Photo Action Shop zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sanspoux Photo Action Shop is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sanspoux Photo Action Shop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sanspoux Photo Action Shop, openstaande posities, locatie van Sanspoux Photo Action Shop op de kaart.

Sanspoux Photo Action Shop is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sanspoux Photo Action Shop, company assigned to the tax number BE01943176269. The company Sanspoux Photo Action Shop is located at the address: Rue de Namur 32; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Photographers. Products created in Sanspoux Photo Action Shop were not found.
The main activity of Sanspoux Photo Action Shop is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sanspoux Photo Action Shop is not available. You also can look at reviews of Sanspoux Photo Action Shop, open positions, location of Sanspoux Photo Action Shop on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sanspoux Photo Action Shop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sanspoux Photo Action Shop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sanspoux Photo Action Shop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sanspoux Photo Action Shop, employees, financial statistics.