PIETER MEYSMANS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • PIETER MEYSMANS

Contactgegevens PIETER MEYSMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIETER MEYSMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIETER MEYSMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL LEMANSTRAAT 102; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32810941 32810941

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIETER MEYSMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIETER MEYSMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIETER MEYSMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIETER MEYSMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIETER MEYSMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIETER MEYSMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIETER MEYSMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIETER MEYSMANS
Products information PIETER MEYSMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIETER MEYSMANS
(Get full report from official database of BE for PIETER MEYSMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIETER MEYSMANS
Addition kinds of activities for PIETER MEYSMANS

221106. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
10990100. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
35439900. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
51590304. Pelts | Pelts
79990401. Biljart | Billiard parlor
86610119. Mennonitische kerk | Mennonite church
91310401. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, federale regering | Executive and legislative offices combined, federal govt

Werken bij PIETER MEYSMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIETER MEYSMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIETER MEYSMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIETER MEYSMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

 • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Construct Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

 • Persoperator (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

 • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

 • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Facility medewerker (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

 • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

 • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

Zoek naar antwoorden van PIETER MEYSMANS in sociale netwerken
Look for responds of PIETER MEYSMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIETER MEYSMANS. Laat een reactie achter voor PIETER MEYSMANS. PIETER MEYSMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIETER MEYSMANS. Leave a respond for PIETER MEYSMANS. PIETER MEYSMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIETER MEYSMANS op de google maps. Adres en contacten PIETER MEYSMANS
Location of PIETER MEYSMANS on the google maps. Address and contacts of PIETER MEYSMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come PIETER MEYSMANS PIETER MEYSMANS: Magic Sound System | Moraux & Fils | Arte-The Art of Flowers | FE. VANDENBROECK & FILS | FORA BENELUX

Other related companies as PIETER MEYSMANS: Magic Sound System | Moraux & Fils | Arte-The Art of Flowers | FE. VANDENBROECK & FILS | FORA BENELUX

PIETER MEYSMANS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIETER MEYSMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf PIETER MEYSMANS bevindt zich op het adres: GENERAAL LEMANSTRAAT 102; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PIETER MEYSMANS is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIETER MEYSMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIETER MEYSMANS, openstaande posities, locatie van PIETER MEYSMANS op de kaart.

PIETER MEYSMANS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIETER MEYSMANS, company assigned to the tax number BE08388580322. The company PIETER MEYSMANS is located at the address: GENERAAL LEMANSTRAAT 102; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PIETER MEYSMANS is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIETER MEYSMANS is not available. You also can look at reviews of PIETER MEYSMANS, open positions, location of PIETER MEYSMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIETER MEYSMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIETER MEYSMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIETER MEYSMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIETER MEYSMANS, employees, financial statistics.