MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL

Contactgegevens MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Piercot 4-74; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 223 69 47 (+32-04 223 69 47) 04 223 69 47 (+32-04 223 69 47)

Fax (fax): 04 223 69 48 (+32-04 223 69 48) 04 223 69 48 (+32-04 223 69 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL
Products information MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02073364257
Ondernemingsnummer: 2711395263
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

News agencies

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL
(Get full report from official database of BE for MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL
Addition kinds of activities for MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL

236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
01819902. Sod boerderijen | Sod farms
22810402. Ruggaren, gesponnen | Rug yarn, spun
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
38210104. Klinische laboratoriuminstrumenten, behalve medische en tandheelkundige | Clinical laboratory instruments, except medical and dental
38430103. Broaches, tandheelkunde | Broaches, dental

Werken bij MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

  • RECRUITER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

Zoek naar antwoorden van MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL. Laat een reactie achter voor MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL. MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL. Leave a respond for MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL. MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL op de google maps. Adres en contacten MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL
Location of MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL on the google maps. Address and contacts of MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL: ROYALE MAISON COL.CHABOTY | EVA LUNA | ENGEFOR | H?L?NE BOURGUIGNON | Stone Creation bvba

Other related companies as MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL: ROYALE MAISON COL.CHABOTY | EVA LUNA | ENGEFOR | H?L?NE BOURGUIGNON | Stone Creation bvba

MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073364257. Het bedrijf MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Piercot 4-74; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographers. Lijst met producten zijn News agencies.
De hoofdactiviteit van MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL, openstaande posities, locatie van MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL op de kaart.

MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL, company assigned to the tax number BE02073364257. The company MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL is located at the address: Boulevard Piercot 4-74; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographers. List of products are News agencies.
The main activity of MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL is not available. You also can look at reviews of MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL, open positions, location of MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTOR PRESS INTERNATIONAL SPRL, employees, financial statistics.