Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA
Private companiesSocial Services • Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA

Contactgegevens Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baron de Gieylaan 3; 9840; De Pinte, België

Telefoon (phone): 09 282 87 60; 0475 82 35 80 (+32-09 282 87 60; 0475 82 35 80) 09 282 87 60; 0475 82 35 80 (+32-09 282 87 60; 0475 82 35 80)

Fax (fax): 09 282 87 60 (+32-09 282 87 60) 09 282 87 60 (+32-09 282 87 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA
Products information Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07260559082
Ondernemingsnummer: 9258697509
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Photography - Reporting

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA
(Get full report from official database of BE for Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA
Addition kinds of activities for Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA

265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
20410103. Maïsmeel | Corn flour
22810202. Acryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Acrylic yarn, spun: made from purchased staple
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
34790216. Pan glazen | Pan glazing
36690205. Signalapparatuur, elektrisch | Signaling apparatus, electric
36990103. betatrons | Betatrons
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated
59490202. Naaldwerkartikelen en benodigdheden | Needlework goods and supplies

Werken bij Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Handlanger bouw (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA. Laat een reactie achter voor Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA. Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA. Leave a respond for Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA. Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA op de google maps. Adres en contacten Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA
Location of Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA on the google maps. Address and contacts of Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA: FLFREMENTEX CARPETS NV | FLGICA.BAT SPRL | Melpomene SPRL | SONJA JANSSENS | OTTEN R

Other related companies as Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA: FLFREMENTEX CARPETS NV | FLGICA.BAT SPRL | Melpomene SPRL | SONJA JANSSENS | OTTEN R

Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07260559082. Het bedrijf Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA bevindt zich op het adres: Baron de Gieylaan 3; 9840; De Pinte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 874,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographers. Lijst met producten zijn Photography - Reporting.
De hoofdactiviteit van Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA, openstaande posities, locatie van Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA op de kaart.

Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA, company assigned to the tax number BE07260559082. The company Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA is located at the address: Baron de Gieylaan 3; 9840; De Pinte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 874,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographers. List of products are Photography - Reporting.
The main activity of Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA is not available. You also can look at reviews of Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA, open positions, location of Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes Guy & Yves foto- & videografie BVBA, employees, financial statistics.