Hokus Focus

Contactgegevens Hokus Focus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hokus Focus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hokus Focus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 22; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 50 83 33 (+32-059 50 83 33) 059 50 83 33 (+32-059 50 83 33)

Fax (fax): 059 50 83 33 (+32-059 50 83 33) 059 50 83 33 (+32-059 50 83 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hokus Focus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hokus Focus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hokus Focus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hokus Focus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hokus Focus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hokus Focus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hokus Focus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hokus Focus
Products information Hokus Focus

BTW identificatienummer (tax): BE07537139892
Ondernemingsnummer: 8294921875
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Hokus Focus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hokus Focus
(Get full report from official database of BE for Hokus Focus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hokus Focus
Addition kinds of activities for Hokus Focus

571202. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets
20990404. Kruiden, inclusief slijpen | Spices, including grinding
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
26790400. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
30530202. Verpakking, leer, nec | Packing, leather, nec
35419900. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
36459905. TL-lampen, residentieel | Fluorescent lighting fixtures, residential
80110520. Reumatologie specialist, arts / chirurg | Rheumatology specialist, physician/surgeon

Werken bij Hokus Focus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hokus Focus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hokus Focus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hokus Focus. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Zoek naar antwoorden van Hokus Focus in sociale netwerken
Look for responds of Hokus Focus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hokus Focus. Laat een reactie achter voor Hokus Focus. Hokus Focus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hokus Focus. Leave a respond for Hokus Focus. Hokus Focus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hokus Focus op de google maps. Adres en contacten Hokus Focus
Location of Hokus Focus on the google maps. Address and contacts of Hokus Focus

Andere gerelateerde bedrijven als come Hokus Focus Hokus Focus: JOANNES VAN MIERLO | DE STRIJKER | BUREAU DE CARTIER | SCALDIS | ARTILANA

Other related companies as Hokus Focus: JOANNES VAN MIERLO | DE STRIJKER | BUREAU DE CARTIER | SCALDIS | ARTILANA

Hokus Focus is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hokus Focus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07537139892. Het bedrijf Hokus Focus bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 22; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Hokus Focus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hokus Focus is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hokus Focus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hokus Focus, openstaande posities, locatie van Hokus Focus op de kaart.

Hokus Focus is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hokus Focus, company assigned to the tax number BE07537139892. The company Hokus Focus is located at the address: Torhoutsesteenweg 22; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Photographers. Products created in Hokus Focus were not found.
The main activity of Hokus Focus is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hokus Focus is not available. You also can look at reviews of Hokus Focus, open positions, location of Hokus Focus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hokus Focus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hokus Focus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hokus Focus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hokus Focus, employees, financial statistics.