FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV
Private companiesSocial Services • FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV

Contactgegevens FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 245 3130 Begijnendijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-55-15-00 32-16-55-15-00

Fax (fax): 32-16-56-80-92 32-16-56-80-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV
Products information FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08665161132
Ondernemingsnummer: 6982879638
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV
(Get full report from official database of BE for FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV
Addition kinds of activities for FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV

329105. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
555102. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
871101. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers
07510100. Vee diensten | Cattle services
16230301. Aquaductconstructie | Aqueduct construction
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
37140200. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
42159900. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
80499905. Christelijke wetenschapper | Christian science practitioner

Werken bij FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Monteur aluminium en staal-gevelbekleding (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via een interne opleiding leer je de functie. Je hoeft nog geen ervaring hierin te hebben. Belangrijk is dat je graag in de bouwsector wil werken, dat je geen hoogtevrees hebt en vooral graag buitenwerk doet. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in daguren. Je werkt samen in ploeg aan de afwerking van platte daken en gevels. Je begint op interimbasis en indien alles vlot verloopt maak je kans op een vast contract. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas.

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV. Laat een reactie achter voor FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV. FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV. Leave a respond for FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV. FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV op de google maps. Adres en contacten FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV
Location of FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV on the google maps. Address and contacts of FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV: FLPROCTER & GAMBLE DISTRIBUTION COMPANY (EUROPE) BVBA | PETER BUYTAERT | PH. ALLI?T | CARROBEL CARS | Vanparys - Candihold SA

Other related companies as FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV: FLPROCTER & GAMBLE DISTRIBUTION COMPANY (EUROPE) BVBA | PETER BUYTAERT | PH. ALLI?T | CARROBEL CARS | Vanparys - Candihold SA

FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08665161132. Het bedrijf FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 245 3130 Begijnendijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV, openstaande posities, locatie van FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV op de kaart.

FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV, company assigned to the tax number BE08665161132. The company FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV is located at the address: Liersesteenweg 245 3130 Begijnendijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV were not found.
The main activity of FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV is not available. You also can look at reviews of FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV, open positions, location of FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVERVOER INTERNATIONAAL DUIVENTRANSPORT EN SERVICE NV, employees, financial statistics.