Fotolinde BVBA

Contactgegevens Fotolinde BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fotolinde BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fotolinde BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marktstraat 40; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 71 58 74 (+32-056 71 58 74) 056 71 58 74 (+32-056 71 58 74)

Fax (fax): 056 71 55 95 (+32-056 71 55 95) 056 71 55 95 (+32-056 71 55 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fotolinde BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fotolinde BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fotolinde BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fotolinde BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fotolinde BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fotolinde BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fotolinde BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fotolinde BVBA
Products information Fotolinde BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09510009765
Ondernemingsnummer: 5406341552
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Photography - Reporting

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fotolinde BVBA
(Get full report from official database of BE for Fotolinde BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fotolinde BVBA
Addition kinds of activities for Fotolinde BVBA

5087. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
362102. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
24991204. Schijven, hout | Pulleys, wood
34440300. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
36250100. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
58120701. Oesterbar | Oyster bar
76990201. Tank reparatie | Tank repair
79990203. Golf professionals | Golf professionals
89999905. Technische handmatige voorbereiding | Technical manual preparation

Werken bij Fotolinde BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fotolinde BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fotolinde BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fotolinde BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

Zoek naar antwoorden van Fotolinde BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fotolinde BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fotolinde BVBA. Laat een reactie achter voor Fotolinde BVBA. Fotolinde BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fotolinde BVBA. Leave a respond for Fotolinde BVBA. Fotolinde BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fotolinde BVBA op de google maps. Adres en contacten Fotolinde BVBA
Location of Fotolinde BVBA on the google maps. Address and contacts of Fotolinde BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fotolinde BVBA Fotolinde BVBA: FARRA SECTION CLERLANDE | Declercq Optiek | VARFOME | Erix | Vereecke F

Other related companies as Fotolinde BVBA: FARRA SECTION CLERLANDE | Declercq Optiek | VARFOME | Erix | Vereecke F

Fotolinde BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fotolinde BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09510009765. Het bedrijf Fotolinde BVBA bevindt zich op het adres: Marktstraat 40; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Photographers. Lijst met producten zijn Photography - Reporting.
De hoofdactiviteit van Fotolinde BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fotolinde BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fotolinde BVBA, openstaande posities, locatie van Fotolinde BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fotolinde BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fotolinde BVBA, company assigned to the tax number BE09510009765. The company Fotolinde BVBA is located at the address: Marktstraat 40; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Photographers. List of products are Photography - Reporting.
The main activity of Fotolinde BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fotolinde BVBA is not available. You also can look at reviews of Fotolinde BVBA, open positions, location of Fotolinde BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fotolinde BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fotolinde BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fotolinde BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fotolinde BVBA, employees, financial statistics.