Foto Lim

Contactgegevens Foto Lim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foto Lim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foto Lim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondesteenweg 545; 9070; Destelbergen, België

Telefoon (phone): 09 228 34 24 (+32-09 228 34 24) 09 228 34 24 (+32-09 228 34 24)

Fax (fax): +32 (81) 259-28-34 +32 (81) 259-28-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foto Lim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foto Lim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foto Lim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foto Lim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foto Lim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foto Lim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foto Lim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foto Lim
Products information Foto Lim

BTW identificatienummer (tax): BE08023284912
Ondernemingsnummer: 8879943847
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Foto Lim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foto Lim
(Get full report from official database of BE for Foto Lim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foto Lim
Addition kinds of activities for Foto Lim

571903. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
16230100. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
17310200. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
27419908. Jaarboeken: uitgeverij en drukwerk | Yearbooks: publishing and printing
36340209. Whippers, elektrisch: huishouden | Whippers, electric: household
57199905. Huishoudelijke artikelen, nec | Housewares, nec
60999908. Representatieve buitenlandse bankkantoren, ex. | Representative foreign bank offices, ex. agents and branches
62219903. Commodity traders, contracten | Commodity traders, contracts
79220600. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services

Werken bij Foto Lim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foto Lim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foto Lim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foto Lim. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Foto Lim in sociale netwerken
Look for responds of Foto Lim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foto Lim. Laat een reactie achter voor Foto Lim. Foto Lim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foto Lim. Leave a respond for Foto Lim. Foto Lim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foto Lim op de google maps. Adres en contacten Foto Lim
Location of Foto Lim on the google maps. Address and contacts of Foto Lim

Andere gerelateerde bedrijven als come Foto Lim Foto Lim: DBK SERVICE | COIFFURE MARINA | Woodstock-Spimarbo NV | MANUEL PINTO PEREIRA | P. KUYPERS

Other related companies as Foto Lim: DBK SERVICE | COIFFURE MARINA | Woodstock-Spimarbo NV | MANUEL PINTO PEREIRA | P. KUYPERS

Foto Lim is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Foto Lim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08023284912. Het bedrijf Foto Lim bevindt zich op het adres: Dendermondesteenweg 545; 9070; Destelbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Foto Lim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Foto Lim is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foto Lim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foto Lim, openstaande posities, locatie van Foto Lim op de kaart.

Foto Lim is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Foto Lim, company assigned to the tax number BE08023284912. The company Foto Lim is located at the address: Dendermondesteenweg 545; 9070; Destelbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photographers. Products created in Foto Lim were not found.
The main activity of Foto Lim is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Foto Lim is not available. You also can look at reviews of Foto Lim, open positions, location of Foto Lim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foto Lim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foto Lim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foto Lim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foto Lim, employees, financial statistics.