Foto Fokus

Contactgegevens Foto Fokus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foto Fokus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foto Fokus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herentalsebaan 450; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 321 89 50 (+32-03 321 89 50) 03 321 89 50 (+32-03 321 89 50)

Fax (fax): +32 (87) 546-59-65 +32 (87) 546-59-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foto Fokus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foto Fokus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foto Fokus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foto Fokus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foto Fokus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foto Fokus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foto Fokus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foto Fokus
Products information Foto Fokus

BTW identificatienummer (tax): BE06892517089
Ondernemingsnummer: 6680206298
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Foto Fokus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foto Fokus
(Get full report from official database of BE for Foto Fokus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foto Fokus
Addition kinds of activities for Foto Fokus

24110000. logging | Logging
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
34230100. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
41310000. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban

Werken bij Foto Fokus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foto Fokus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foto Fokus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foto Fokus. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Jobstudent (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Centric - Security Officer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   The Security Officer will be responsible for the continual security program.   A key element of this program is the implementation of an ISO 27001 based Information Security Management System, including ISO 27001 certification.     Core accountabilities   Being the point of contact for risk assessment and IT Security;  Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization; Prepare the organization for ISO 27001 certification; Implement and enforce security policies; Develop and integrate security procedures in the organization; Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists; Supply the security requirements for IT projects; Develop security awareness activities to all layers of the organization; Perform risk analysis; - Follow-up security incidents; Communication with external customers, members and suppliers regarding security topics; Security reporting to management and members   Essential qualities For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security; You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes; You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising; You have strong communication skills; able to translate technical risks into business risks; You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams; You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes; You speak and write English fluently; You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.

Zoek naar antwoorden van Foto Fokus in sociale netwerken
Look for responds of Foto Fokus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foto Fokus. Laat een reactie achter voor Foto Fokus. Foto Fokus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foto Fokus. Leave a respond for Foto Fokus. Foto Fokus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foto Fokus op de google maps. Adres en contacten Foto Fokus
Location of Foto Fokus on the google maps. Address and contacts of Foto Fokus

Andere gerelateerde bedrijven als come Foto Fokus Foto Fokus: Stal Star Farm | BANCONTACT-MISTER CASH | COIFFURE NEW KREATIEF | PETER WASTIELS | Oma Diny's Bears & Dolls

Other related companies as Foto Fokus: Stal Star Farm | BANCONTACT-MISTER CASH | COIFFURE NEW KREATIEF | PETER WASTIELS | Oma Diny's Bears & Dolls

Foto Fokus is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Foto Fokus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06892517089. Het bedrijf Foto Fokus bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 450; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 693,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Foto Fokus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Foto Fokus is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foto Fokus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foto Fokus, openstaande posities, locatie van Foto Fokus op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Foto Fokus is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Foto Fokus, company assigned to the tax number BE06892517089. The company Foto Fokus is located at the address: Herentalsebaan 450; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 693,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Photographers. Products created in Foto Fokus were not found.
The main activity of Foto Fokus is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Foto Fokus is not available. You also can look at reviews of Foto Fokus, open positions, location of Foto Fokus on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foto Fokus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foto Fokus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foto Fokus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foto Fokus, employees, financial statistics.