Erdelo (Foto)

Contactgegevens Erdelo (Foto): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Erdelo (Foto): address, phone, fax, email, website, opening hours

Erdelo (Foto)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 82; 1980; Zemst, België

Telefoon (phone): 015 61 68 62 (+32-015 61 68 62) 015 61 68 62 (+32-015 61 68 62)

Fax (fax): +32 (61) 496-71-29 +32 (61) 496-71-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Erdelo (Foto): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Erdelo (Foto)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Erdelo (Foto)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Erdelo (Foto), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Erdelo (Foto). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Erdelo (Foto), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Erdelo (Foto). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Erdelo (Foto)
Products information Erdelo (Foto)

BTW identificatienummer (tax): BE03849304199
Ondernemingsnummer: 3628204345
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Erdelo (Foto) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Erdelo (Foto)
(Get full report from official database of BE for Erdelo (Foto))

Aanvulling soorten activiteiten voor Erdelo (Foto)
Addition kinds of activities for Erdelo (Foto)

5941. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
356402. Blowers en fans | Blowers and fans
22110404. Flanels, katoen | Flannels, cotton
25149905. Medische kasten en ijdelheden: metaal | Medicine cabinets and vanities: metal
28190905. Chroomverbindingen of zouten, anorganisch | Chromium compounds or salts, inorganic
30690203. Vloerbekleding, rubber | Floor coverings, rubber
35419912. Plasma proces metaal snijmachines | Plasma process metal cutting machines
50320201. Gipsmateriaal | Drywall materials
62899901. Financiële verslaggeving | Financial reporting
73590500. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services

Werken bij Erdelo (Foto): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Erdelo (Foto): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Erdelo (Foto). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Erdelo (Foto). Looking for open vacancies in other companies

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Erdelo (Foto) in sociale netwerken
Look for responds of Erdelo (Foto) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Erdelo (Foto). Laat een reactie achter voor Erdelo (Foto). Erdelo (Foto) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Erdelo (Foto). Leave a respond for Erdelo (Foto). Erdelo (Foto) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Erdelo (Foto) op de google maps. Adres en contacten Erdelo (Foto)
Location of Erdelo (Foto) on the google maps. Address and contacts of Erdelo (Foto)

Andere gerelateerde bedrijven als come Erdelo (Foto) Erdelo (Foto): Nies-Cox/Prik & Tik | Milson BVBA | LITTLE T. PROJECTS | DEHEM | A.C. RIXENSART-WAVRE

Other related companies as Erdelo (Foto): Nies-Cox/Prik & Tik | Milson BVBA | LITTLE T. PROJECTS | DEHEM | A.C. RIXENSART-WAVRE

Erdelo (Foto) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Erdelo (Foto), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03849304199. Het bedrijf Erdelo (Foto) bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 82; 1980; Zemst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 544,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Erdelo (Foto) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Erdelo (Foto) is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Erdelo (Foto) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Erdelo (Foto), openstaande posities, locatie van Erdelo (Foto) op de kaart.

Erdelo (Foto) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Erdelo (Foto), company assigned to the tax number BE03849304199. The company Erdelo (Foto) is located at the address: Brusselsesteenweg 82; 1980; Zemst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 544,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Photographers. Products created in Erdelo (Foto) were not found.
The main activity of Erdelo (Foto) is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Erdelo (Foto) is not available. You also can look at reviews of Erdelo (Foto), open positions, location of Erdelo (Foto) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Erdelo (Foto), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Erdelo (Foto), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Erdelo (Foto), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Erdelo (Foto), employees, financial statistics.