Durant M SPRL

Contactgegevens Durant M SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Durant M SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Durant M SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Li茅geois 47-49; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 646 13 25 (+32-02 646 13 25) 02 646 13 25 (+32-02 646 13 25)

Fax (fax): 02 640 78 25 (+32-02 640 78 25) 02 640 78 25 (+32-02 640 78 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Durant M SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Durant M SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Durant M SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Durant M SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Durant M SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Durant M SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Durant M SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Durant M SPRL
Products information Durant M SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06436584472
Ondernemingsnummer: 8724761962
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Durant M SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Durant M SPRL
(Get full report from official database of BE for Durant M SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Durant M SPRL
Addition kinds of activities for Durant M SPRL

349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
13890305. Swabbing Wells | Swabbing wells
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
26719900. Papier; | Paper; coated and laminated packaging, nec
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility
73599900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec

Werken bij Durant M SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Durant M SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Durant M SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Durant M SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Durant M SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Durant M SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Durant M SPRL. Laat een reactie achter voor Durant M SPRL. Durant M SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Durant M SPRL. Leave a respond for Durant M SPRL. Durant M SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Durant M SPRL op de google maps. Adres en contacten Durant M SPRL
Location of Durant M SPRL on the google maps. Address and contacts of Durant M SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Durant M SPRL Durant M SPRL: PRESTOMAIL | Poes (Hondentoilettage) | MAISON BIG-TOYS | RAYMOND VLEMINGS | DIRK DECONINCK

Other related companies as Durant M SPRL: PRESTOMAIL | Poes (Hondentoilettage) | MAISON BIG-TOYS | RAYMOND VLEMINGS | DIRK DECONINCK

Durant M SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Durant M SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06436584472. Het bedrijf Durant M SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Li茅geois 47-49; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Durant M SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Durant M SPRL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Durant M SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Durant M SPRL, openstaande posities, locatie van Durant M SPRL op de kaart.

Durant M SPRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Durant M SPRL, company assigned to the tax number BE06436584472. The company Durant M SPRL is located at the address: Rue des Li茅geois 47-49; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photographers. Products created in Durant M SPRL were not found.
The main activity of Durant M SPRL is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Durant M SPRL is not available. You also can look at reviews of Durant M SPRL, open positions, location of Durant M SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Durant M SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Durant M SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Durant M SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Durant M SPRL, employees, financial statistics.