DTJ-Art Fotografie

Contactgegevens DTJ-Art Fotografie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DTJ-Art Fotografie: address, phone, fax, email, website, opening hours

DTJ-Art Fotografie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoekskensstraat 12; 9080; Lochristi, België

Telefoon (phone): 09 355 19 77 (+32-09 355 19 77) 09 355 19 77 (+32-09 355 19 77)

Fax (fax): 09 355 19 77 (+32-09 355 19 77) 09 355 19 77 (+32-09 355 19 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DTJ-Art Fotografie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DTJ-Art Fotografie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DTJ-Art Fotografie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DTJ-Art Fotografie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DTJ-Art Fotografie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DTJ-Art Fotografie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DTJ-Art Fotografie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DTJ-Art Fotografie
Products information DTJ-Art Fotografie

BTW identificatienummer (tax): BE07218811035
Ondernemingsnummer: 4479644775
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DTJ-Art Fotografie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DTJ-Art Fotografie
(Get full report from official database of BE for DTJ-Art Fotografie)

Aanvulling soorten activiteiten voor DTJ-Art Fotografie
Addition kinds of activities for DTJ-Art Fotografie

4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
20350207. Relishes, fruit en groente | Relishes, fruit and vegetable
28330217. Plantaardige oliën, farmaceutische kwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Vegetable oils, medicinal grade: refined or concentrated
33120000. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
34310103. Douches, metaal | Shower stalls, metal
34620200. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
37110300. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
51919904. Bodem, potten en planten | Soil, potting and planting
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service
96210102. Vliegtuiginspectie, overheid | Aircraft inspection, government

Werken bij DTJ-Art Fotografie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DTJ-Art Fotografie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DTJ-Art Fotografie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DTJ-Art Fotografie. Looking for open vacancies in other companies

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van DTJ-Art Fotografie in sociale netwerken
Look for responds of DTJ-Art Fotografie in social networks

Lees alle opmerkingen voor DTJ-Art Fotografie. Laat een reactie achter voor DTJ-Art Fotografie. DTJ-Art Fotografie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DTJ-Art Fotografie. Leave a respond for DTJ-Art Fotografie. DTJ-Art Fotografie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DTJ-Art Fotografie op de google maps. Adres en contacten DTJ-Art Fotografie
Location of DTJ-Art Fotografie on the google maps. Address and contacts of DTJ-Art Fotografie

Andere gerelateerde bedrijven als come DTJ-Art Fotografie DTJ-Art Fotografie: TOILETTAGE SARA | ARGUS NV | BART VANGHELUWE | KENNETH BRANDS | BAKKERIJ MOLLU

Other related companies as DTJ-Art Fotografie: TOILETTAGE SARA | ARGUS NV | BART VANGHELUWE | KENNETH BRANDS | BAKKERIJ MOLLU

DTJ-Art Fotografie is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DTJ-Art Fotografie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07218811035. Het bedrijf DTJ-Art Fotografie bevindt zich op het adres: Hoekskensstraat 12; 9080; Lochristi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in DTJ-Art Fotografie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DTJ-Art Fotografie is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DTJ-Art Fotografie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DTJ-Art Fotografie, openstaande posities, locatie van DTJ-Art Fotografie op de kaart.

DTJ-Art Fotografie is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DTJ-Art Fotografie, company assigned to the tax number BE07218811035. The company DTJ-Art Fotografie is located at the address: Hoekskensstraat 12; 9080; Lochristi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Photographers. Products created in DTJ-Art Fotografie were not found.
The main activity of DTJ-Art Fotografie is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DTJ-Art Fotografie is not available. You also can look at reviews of DTJ-Art Fotografie, open positions, location of DTJ-Art Fotografie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DTJ-Art Fotografie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DTJ-Art Fotografie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DTJ-Art Fotografie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DTJ-Art Fotografie, employees, financial statistics.