Daubersy B

Contactgegevens Daubersy B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Daubersy B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Daubersy B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lesbroussart 76; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 39 09 (+32-02 648 39 09) 02 648 39 09 (+32-02 648 39 09)

Fax (fax): +32 (13) 734-68-38 +32 (13) 734-68-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Daubersy B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Daubersy B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Daubersy B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Daubersy B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Daubersy B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Daubersy B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Daubersy B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Daubersy B
Products information Daubersy B

BTW identificatienummer (tax): BE06860107421
Ondernemingsnummer: 6641204833
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Daubersy B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Daubersy B
(Get full report from official database of BE for Daubersy B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Daubersy B
Addition kinds of activities for Daubersy B

281908. Silicaverbindingen | Silica compounds
283699. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
379500. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
25220300. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
28190203. Chroomzuur | Chromic acid
34710204. Dekontamineren en reinigen van raketten of satellietonderdelen | Decontaminating and cleaning of missile or satellite parts
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
50210109. Schoolbanken | School desks
67940103. Prestatie rechten, publicatie en licenties | Performance rights, publishing and licensing
80599906. Rust thuis, met gezondheidszorg | Rest home, with health care

Werken bij Daubersy B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Daubersy B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Daubersy B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Daubersy B. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

Zoek naar antwoorden van Daubersy B in sociale netwerken
Look for responds of Daubersy B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Daubersy B. Laat een reactie achter voor Daubersy B. Daubersy B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Daubersy B. Leave a respond for Daubersy B. Daubersy B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Daubersy B op de google maps. Adres en contacten Daubersy B
Location of Daubersy B on the google maps. Address and contacts of Daubersy B

Andere gerelateerde bedrijven als come Daubersy B Daubersy B: FINA | BASILIO GOMEZ | COIFFURE CATHERINE | De Bourdeaud'huy C | VAN DER VEKEN GEERTS

Other related companies as Daubersy B: FINA | BASILIO GOMEZ | COIFFURE CATHERINE | De Bourdeaud'huy C | VAN DER VEKEN GEERTS

Daubersy B is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Daubersy B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06860107421. Het bedrijf Daubersy B bevindt zich op het adres: Rue Lesbroussart 76; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Daubersy B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Daubersy B is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Daubersy B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Daubersy B, openstaande posities, locatie van Daubersy B op de kaart.

Daubersy B is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Daubersy B, company assigned to the tax number BE06860107421. The company Daubersy B is located at the address: Rue Lesbroussart 76; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photographers. Products created in Daubersy B were not found.
The main activity of Daubersy B is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Daubersy B is not available. You also can look at reviews of Daubersy B, open positions, location of Daubersy B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Daubersy B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Daubersy B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Daubersy B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Daubersy B, employees, financial statistics.