Claes Tradigital Photolab

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Claes Tradigital Photolab
Private companiesMotion Pictures • Claes Tradigital Photolab

Contactgegevens Claes Tradigital Photolab: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes Tradigital Photolab: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes Tradigital Photolab

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Argentini?laan 49; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 541 16 36; 03 544 18 59 (+32-03 541 16 36; 03 544 18 59) 03 541 16 36; 03 544 18 59 (+32-03 541 16 36; 03 544 18 59)

Fax (fax): 03 541 79 77 (+32-03 541 79 77) 03 541 79 77 (+32-03 541 79 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes Tradigital Photolab: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes Tradigital Photolab"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes Tradigital Photolab"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes Tradigital Photolab, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes Tradigital Photolab. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes Tradigital Photolab, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes Tradigital Photolab. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes Tradigital Photolab
Products information Claes Tradigital Photolab

BTW identificatienummer (tax): BE02118133544
Ondernemingsnummer: 9553405761
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Photographic & film laboratories

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes Tradigital Photolab
(Get full report from official database of BE for Claes Tradigital Photolab)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes Tradigital Photolab
Addition kinds of activities for Claes Tradigital Photolab

2037. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
16290505. Afvalwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties | Waste water and sewage treatment plant construction
51990402. jute | Burlap
53110000. Warenhuizen | Department stores

Werken bij Claes Tradigital Photolab: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes Tradigital Photolab: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes Tradigital Photolab. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes Tradigital Photolab. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Autopoetsers (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Tongeren zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor het poetsen van auto's.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van Claes Tradigital Photolab in sociale netwerken
Look for responds of Claes Tradigital Photolab in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes Tradigital Photolab. Laat een reactie achter voor Claes Tradigital Photolab. Claes Tradigital Photolab bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes Tradigital Photolab. Leave a respond for Claes Tradigital Photolab. Claes Tradigital Photolab on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes Tradigital Photolab op de google maps. Adres en contacten Claes Tradigital Photolab
Location of Claes Tradigital Photolab on the google maps. Address and contacts of Claes Tradigital Photolab

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes Tradigital Photolab Claes Tradigital Photolab: SANIFLEX | FA. PEMA | New Art-Selection | VERCAUTEREN | SMOLENSK DIAMONDS

Other related companies as Claes Tradigital Photolab: SANIFLEX | FA. PEMA | New Art-Selection | VERCAUTEREN | SMOLENSK DIAMONDS

Claes Tradigital Photolab is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes Tradigital Photolab, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02118133544. Het bedrijf Claes Tradigital Photolab bevindt zich op het adres: Argentini?laan 49; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Photographers. Lijst met producten zijn Photographic & film laboratories.
De hoofdactiviteit van Claes Tradigital Photolab is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes Tradigital Photolab is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes Tradigital Photolab, openstaande posities, locatie van Claes Tradigital Photolab op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claes Tradigital Photolab is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes Tradigital Photolab, company assigned to the tax number BE02118133544. The company Claes Tradigital Photolab is located at the address: Argentini?laan 49; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Photographers. List of products are Photographic & film laboratories.
The main activity of Claes Tradigital Photolab is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes Tradigital Photolab is not available. You also can look at reviews of Claes Tradigital Photolab, open positions, location of Claes Tradigital Photolab on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes Tradigital Photolab, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes Tradigital Photolab, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes Tradigital Photolab, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes Tradigital Photolab, employees, financial statistics.