BASTIN PHOTO SA

Contactgegevens BASTIN PHOTO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASTIN PHOTO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASTIN PHOTO SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Faubourg Saint-Germain 77; 5660; Couvin, België

Telefoon (phone): 060 34 71 27; 060 21 96 56; 0475 86 84 01 (+32-060 34 71 27; 060 21 96 56; 0475 86 84 01) 060 34 71 27; 060 21 96 56; 0475 86 84 01 (+32-060 34 71 27; 060 21 96 56; 0475 86 84 01)

Fax (fax): 060 34 71 28; 060 21 96 56 (+32-060 34 71 28; 060 21 96 56) 060 34 71 28; 060 21 96 56 (+32-060 34 71 28; 060 21 96 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASTIN PHOTO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASTIN PHOTO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASTIN PHOTO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASTIN PHOTO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASTIN PHOTO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASTIN PHOTO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASTIN PHOTO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASTIN PHOTO SA
Products information BASTIN PHOTO SA

BTW identificatienummer (tax): BE01555084228
Ondernemingsnummer: 9638549804
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 484,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Copies; Dental laboratories

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASTIN PHOTO SA
(Get full report from official database of BE for BASTIN PHOTO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASTIN PHOTO SA
Addition kinds of activities for BASTIN PHOTO SA

20260203. Karnemelk, gekweekt | Buttermilk, cultured
26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
30890301. Zeilen, glasvezel en kunststof combinatie | Awnings, fiberglass and plastics combination
37110411. Wreckers (sleepwagen), assemblage van | Wreckers (tow truck), assembly of
50740204. convectoren | Convectors

Werken bij BASTIN PHOTO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASTIN PHOTO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASTIN PHOTO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASTIN PHOTO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • MACHINEBEDIENER LIJMPERS - MONTAGE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient ens telt de lijmpers in. Je monteert en assembleert de stoelen, tafels en zetels.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van BASTIN PHOTO SA in sociale netwerken
Look for responds of BASTIN PHOTO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASTIN PHOTO SA. Laat een reactie achter voor BASTIN PHOTO SA. BASTIN PHOTO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASTIN PHOTO SA. Leave a respond for BASTIN PHOTO SA. BASTIN PHOTO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASTIN PHOTO SA op de google maps. Adres en contacten BASTIN PHOTO SA
Location of BASTIN PHOTO SA on the google maps. Address and contacts of BASTIN PHOTO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BASTIN PHOTO SA BASTIN PHOTO SA: TEINTURERIE N PIEL | HUIS VIVALDI | COIFFURE VOITURE | FA. ELECTRA | ICI PARIS XL

Other related companies as BASTIN PHOTO SA: TEINTURERIE N PIEL | HUIS VIVALDI | COIFFURE VOITURE | FA. ELECTRA | ICI PARIS XL

BASTIN PHOTO SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASTIN PHOTO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01555084228. Het bedrijf BASTIN PHOTO SA bevindt zich op het adres: Faubourg Saint-Germain 77; 5660; Couvin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 484,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Photographers. Lijst met producten zijn Copies; Dental laboratories.
De hoofdactiviteit van BASTIN PHOTO SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASTIN PHOTO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASTIN PHOTO SA, openstaande posities, locatie van BASTIN PHOTO SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BASTIN PHOTO SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASTIN PHOTO SA, company assigned to the tax number BE01555084228. The company BASTIN PHOTO SA is located at the address: Faubourg Saint-Germain 77; 5660; Couvin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 484,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Photographers. List of products are Copies; Dental laboratories.
The main activity of BASTIN PHOTO SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BASTIN PHOTO SA is not available. You also can look at reviews of BASTIN PHOTO SA, open positions, location of BASTIN PHOTO SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASTIN PHOTO SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASTIN PHOTO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASTIN PHOTO SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASTIN PHOTO SA, employees, financial statistics.