AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS
Private companiesNondepository Credit Institutions • AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS

Contactgegevens AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square Ambiorix 40 Box 10; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 230 34 07 (+32-02 230 34 07) 02 230 34 07 (+32-02 230 34 07)

Fax (fax): +32 (60) 112-64-89 +32 (60) 112-64-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS
Products information AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS

BTW identificatienummer (tax): BE08398468017
Ondernemingsnummer: 9789062500
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS
(Get full report from official database of BE for AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS
Addition kinds of activities for AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS

329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
12319903. Strip mijnbouw, antraciet | Strip mining, anthracite
12419900. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
29110206. oplosmiddelen | Solvents
38279919. Reflectors, optisch | Reflectors, optical
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
51690402. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
64110102. Onderwijsdiensten, verzekeringen | Education services, insurance
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS in sociale netwerken
Look for responds of AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS. Laat een reactie achter voor AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS. AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS. Leave a respond for AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS. AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS op de google maps. Adres en contacten AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS
Location of AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS on the google maps. Address and contacts of AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS: Beckers M | Collier Franck | Gregoire J P | Automated Packaging Systems Europe nv NV | EDP Systems C & T nv

Other related companies as AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS: Beckers M | Collier Franck | Gregoire J P | Automated Packaging Systems Europe nv NV | EDP Systems C & T nv

AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08398468017. Het bedrijf AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS bevindt zich op het adres: Square Ambiorix 40 Box 10; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 700,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS, openstaande posities, locatie van AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS op de kaart.

AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS, company assigned to the tax number BE08398468017. The company AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS is located at the address: Square Ambiorix 40 Box 10; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 700,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographers. Products created in AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS were not found.
The main activity of AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS is not available. You also can look at reviews of AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS, open positions, location of AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB PHOTOCENTER GEORGES ENGELS, employees, financial statistics.