DIGITALE STUDIO ESHOF

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • DIGITALE STUDIO ESHOF
Private companiesPaper and Allied Products • DIGITALE STUDIO ESHOF

Contactgegevens DIGITALE STUDIO ESHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIGITALE STUDIO ESHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIGITALE STUDIO ESHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Politieke Gevangenenstraat 12; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 21 55 05 (+32-056 21 55 05) 056 21 55 05 (+32-056 21 55 05)

Fax (fax): 056 21 59 71 (+32-056 21 59 71) 056 21 59 71 (+32-056 21 59 71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIGITALE STUDIO ESHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIGITALE STUDIO ESHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIGITALE STUDIO ESHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIGITALE STUDIO ESHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIGITALE STUDIO ESHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIGITALE STUDIO ESHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIGITALE STUDIO ESHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIGITALE STUDIO ESHOF
Products information DIGITALE STUDIO ESHOF

BTW identificatienummer (tax): BE09929687500
Ondernemingsnummer: 5606292724
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Photographers - Fashion

Product categorie (product category): Photographers - Industrial and technical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIGITALE STUDIO ESHOF
(Get full report from official database of BE for DIGITALE STUDIO ESHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIGITALE STUDIO ESHOF
Addition kinds of activities for DIGITALE STUDIO ESHOF

14999900. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
34310105. Urinoirs: geëmailleerd ijzer, gietijzer of geperst metaal | Urinals: enameled iron, cast iron or pressed metal
36510102. Audio elektronische systemen | Audio electronic systems
39490804. Bruggen, biljart en zwembad | Bridges, billiard and pool
50880301. Luchtvaartapparatuur en -benodigdheden | Aeronautical equipment and supplies
63999901. Gezondheidsverzekering voor huisdieren | Health insurance for pets

Werken bij DIGITALE STUDIO ESHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIGITALE STUDIO ESHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIGITALE STUDIO ESHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIGITALE STUDIO ESHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

Zoek naar antwoorden van DIGITALE STUDIO ESHOF in sociale netwerken
Look for responds of DIGITALE STUDIO ESHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIGITALE STUDIO ESHOF. Laat een reactie achter voor DIGITALE STUDIO ESHOF. DIGITALE STUDIO ESHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIGITALE STUDIO ESHOF. Leave a respond for DIGITALE STUDIO ESHOF. DIGITALE STUDIO ESHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIGITALE STUDIO ESHOF op de google maps. Adres en contacten DIGITALE STUDIO ESHOF
Location of DIGITALE STUDIO ESHOF on the google maps. Address and contacts of DIGITALE STUDIO ESHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come DIGITALE STUDIO ESHOF DIGITALE STUDIO ESHOF: Gorloo P | COIFFURE VIVIANE | VALERE SCHIETTECATTE | R. VERMEULEN | M. CLOETENS

Other related companies as DIGITALE STUDIO ESHOF: Gorloo P | COIFFURE VIVIANE | VALERE SCHIETTECATTE | R. VERMEULEN | M. CLOETENS

DIGITALE STUDIO ESHOF is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIGITALE STUDIO ESHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09929687500. Het bedrijf DIGITALE STUDIO ESHOF bevindt zich op het adres: Politieke Gevangenenstraat 12; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photographers - Industrial and technical. Lijst met producten zijn Photographers - Fashion.
De hoofdactiviteit van DIGITALE STUDIO ESHOF is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIGITALE STUDIO ESHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIGITALE STUDIO ESHOF, openstaande posities, locatie van DIGITALE STUDIO ESHOF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIGITALE STUDIO ESHOF is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIGITALE STUDIO ESHOF, company assigned to the tax number BE09929687500. The company DIGITALE STUDIO ESHOF is located at the address: Politieke Gevangenenstraat 12; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photographers - Industrial and technical. List of products are Photographers - Fashion.
The main activity of DIGITALE STUDIO ESHOF is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIGITALE STUDIO ESHOF is not available. You also can look at reviews of DIGITALE STUDIO ESHOF, open positions, location of DIGITALE STUDIO ESHOF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIGITALE STUDIO ESHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIGITALE STUDIO ESHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIGITALE STUDIO ESHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIGITALE STUDIO ESHOF, employees, financial statistics.