SPRL STUDIO LEONARDO SPRL

Contactgegevens SPRL STUDIO LEONARDO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPRL STUDIO LEONARDO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPRL STUDIO LEONARDO SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Petite Chenevi猫re 7; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 36 61 31 (+32-071 36 61 31) 071 36 61 31 (+32-071 36 61 31)

Fax (fax): 071 36 20 86 (+32-071 36 20 86) 071 36 20 86 (+32-071 36 20 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPRL STUDIO LEONARDO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPRL STUDIO LEONARDO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPRL STUDIO LEONARDO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPRL STUDIO LEONARDO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPRL STUDIO LEONARDO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPRL STUDIO LEONARDO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPRL STUDIO LEONARDO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPRL STUDIO LEONARDO SPRL
Products information SPRL STUDIO LEONARDO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03085205078
Ondernemingsnummer: 2251068115
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SPRL STUDIO LEONARDO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photoengravers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPRL STUDIO LEONARDO SPRL
(Get full report from official database of BE for SPRL STUDIO LEONARDO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPRL STUDIO LEONARDO SPRL
Addition kinds of activities for SPRL STUDIO LEONARDO SPRL

506499. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
45220100. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
80110107. zenuwarts | Neurologist

Werken bij SPRL STUDIO LEONARDO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPRL STUDIO LEONARDO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPRL STUDIO LEONARDO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPRL STUDIO LEONARDO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van SPRL STUDIO LEONARDO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SPRL STUDIO LEONARDO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPRL STUDIO LEONARDO SPRL. Laat een reactie achter voor SPRL STUDIO LEONARDO SPRL. SPRL STUDIO LEONARDO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPRL STUDIO LEONARDO SPRL. Leave a respond for SPRL STUDIO LEONARDO SPRL. SPRL STUDIO LEONARDO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPRL STUDIO LEONARDO SPRL op de google maps. Adres en contacten SPRL STUDIO LEONARDO SPRL
Location of SPRL STUDIO LEONARDO SPRL on the google maps. Address and contacts of SPRL STUDIO LEONARDO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SPRL STUDIO LEONARDO SPRL SPRL STUDIO LEONARDO SPRL: METAALCONSTR. POUILLIERS | L?EAU VIVE | ADRIEN GAUTHIER | DERYCK | Volksmeubelen

Other related companies as SPRL STUDIO LEONARDO SPRL: METAALCONSTR. POUILLIERS | L?EAU VIVE | ADRIEN GAUTHIER | DERYCK | Volksmeubelen

SPRL STUDIO LEONARDO SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPRL STUDIO LEONARDO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03085205078. Het bedrijf SPRL STUDIO LEONARDO SPRL bevindt zich op het adres: Rue Petite Chenevi猫re 7; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photoengravers. Producten gemaakt in SPRL STUDIO LEONARDO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPRL STUDIO LEONARDO SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPRL STUDIO LEONARDO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPRL STUDIO LEONARDO SPRL, openstaande posities, locatie van SPRL STUDIO LEONARDO SPRL op de kaart.

SPRL STUDIO LEONARDO SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPRL STUDIO LEONARDO SPRL, company assigned to the tax number BE03085205078. The company SPRL STUDIO LEONARDO SPRL is located at the address: Rue Petite Chenevi猫re 7; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photoengravers. Products created in SPRL STUDIO LEONARDO SPRL were not found.
The main activity of SPRL STUDIO LEONARDO SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPRL STUDIO LEONARDO SPRL is not available. You also can look at reviews of SPRL STUDIO LEONARDO SPRL, open positions, location of SPRL STUDIO LEONARDO SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPRL STUDIO LEONARDO SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPRL STUDIO LEONARDO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPRL STUDIO LEONARDO SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPRL STUDIO LEONARDO SPRL, employees, financial statistics.