Pre-Press Kameleon BVBA

Contactgegevens Pre-Press Kameleon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pre-Press Kameleon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pre-Press Kameleon BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Regenboog 5A; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 52 95 67 (+32-015 52 95 67) 015 52 95 67 (+32-015 52 95 67)

Fax (fax): 015 21 01 36 (+32-015 21 01 36) 015 21 01 36 (+32-015 21 01 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pre-Press Kameleon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pre-Press Kameleon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pre-Press Kameleon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pre-Press Kameleon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pre-Press Kameleon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pre-Press Kameleon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pre-Press Kameleon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pre-Press Kameleon BVBA
Products information Pre-Press Kameleon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01512786865
Ondernemingsnummer: 7757141113
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Pre-Press Kameleon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photoengravers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pre-Press Kameleon BVBA
(Get full report from official database of BE for Pre-Press Kameleon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pre-Press Kameleon BVBA
Addition kinds of activities for Pre-Press Kameleon BVBA

549902. Drankwinkels | Beverage stores
01759911. Quince Orchard | Quince orchard
13899912. Olievelddiensten, nec | Oil field services, nec
17420102. Fresco werk | Fresco work
30210100. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
31310203. Hiel liften, leer | Heel lifts, leather
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances
39999919. Hosiery kits, naaien en repareren | Hosiery kits, sewing and mending
50470106. Patient Monitoring Apparatuur | Patient monitoring equipment
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij Pre-Press Kameleon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pre-Press Kameleon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pre-Press Kameleon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pre-Press Kameleon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • Half-automaatlasser (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lasser. U bent enthousiast en goedlachs.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Allround technisch medeweker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Veurne Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van Pre-Press Kameleon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Pre-Press Kameleon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pre-Press Kameleon BVBA. Laat een reactie achter voor Pre-Press Kameleon BVBA. Pre-Press Kameleon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pre-Press Kameleon BVBA. Leave a respond for Pre-Press Kameleon BVBA. Pre-Press Kameleon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pre-Press Kameleon BVBA op de google maps. Adres en contacten Pre-Press Kameleon BVBA
Location of Pre-Press Kameleon BVBA on the google maps. Address and contacts of Pre-Press Kameleon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Pre-Press Kameleon BVBA Pre-Press Kameleon BVBA: TOITURES LECOMPTE | KOEN CUYVERS | De Leeuw C | IMAGE DE NUIT | CYRILLUS COUDEVILLE

Other related companies as Pre-Press Kameleon BVBA: TOITURES LECOMPTE | KOEN CUYVERS | De Leeuw C | IMAGE DE NUIT | CYRILLUS COUDEVILLE

Pre-Press Kameleon BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pre-Press Kameleon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01512786865. Het bedrijf Pre-Press Kameleon BVBA bevindt zich op het adres: De Regenboog 5A; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 582,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photoengravers. Producten gemaakt in Pre-Press Kameleon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pre-Press Kameleon BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pre-Press Kameleon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pre-Press Kameleon BVBA, openstaande posities, locatie van Pre-Press Kameleon BVBA op de kaart.

Pre-Press Kameleon BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pre-Press Kameleon BVBA, company assigned to the tax number BE01512786865. The company Pre-Press Kameleon BVBA is located at the address: De Regenboog 5A; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 582,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photoengravers. Products created in Pre-Press Kameleon BVBA were not found.
The main activity of Pre-Press Kameleon BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pre-Press Kameleon BVBA is not available. You also can look at reviews of Pre-Press Kameleon BVBA, open positions, location of Pre-Press Kameleon BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pre-Press Kameleon BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pre-Press Kameleon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pre-Press Kameleon BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pre-Press Kameleon BVBA, employees, financial statistics.