Unigrafik NV

Contactgegevens Unigrafik NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Unigrafik NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Unigrafik NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosstraat 103 1702 Groot-Bijgaarden, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Unigrafik NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Unigrafik NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Unigrafik NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Unigrafik NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Unigrafik NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Unigrafik NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Unigrafik NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Unigrafik NV
Products information Unigrafik NV

BTW identificatienummer (tax): BE04089080810
Ondernemingsnummer: 7806579589
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Rubber stamps, polymer stamps

Product categorie (product category): Photo-Engravings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Unigrafik NV
(Get full report from official database of BE for Unigrafik NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Unigrafik NV
Addition kinds of activities for Unigrafik NV

267199. Papier; | Paper; coated and laminated packaging, nec
02599903. Fazant boerderij | Pheasant farm
07119901. Dienstverlening voor meststoffen | Fertilizer application services
09190102. Walvis vleesproductie | Whale meat production
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
34699914. Rigidizing metal | Rigidizing metal
39440305. Bordspelen, kinderen en volwassenen ' | Board games, children's and adults'
40139902. Logging spoorwegen | Logging railroads
95320103. Landelijke planning en ontwikkeling agentschap, overheid | Rural planning and development agency, government
96619901. Ruimtevlucht operaties, overheid | Space flight operations, government

Werken bij Unigrafik NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Unigrafik NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Unigrafik NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Unigrafik NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Unigrafik NV in sociale netwerken
Look for responds of Unigrafik NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Unigrafik NV. Laat een reactie achter voor Unigrafik NV. Unigrafik NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Unigrafik NV. Leave a respond for Unigrafik NV. Unigrafik NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Unigrafik NV op de google maps. Adres en contacten Unigrafik NV
Location of Unigrafik NV on the google maps. Address and contacts of Unigrafik NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Unigrafik NV Unigrafik NV: ASLK-CGER Bank | ALBERT VANHOUTTE | Dewi-Service BVBA | Covameat NV | Kuip Van Gent (De)

Other related companies as Unigrafik NV: ASLK-CGER Bank | ALBERT VANHOUTTE | Dewi-Service BVBA | Covameat NV | Kuip Van Gent (De)

Unigrafik NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Unigrafik NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04089080810. Het bedrijf Unigrafik NV bevindt zich op het adres: Bosstraat 103 1702 Groot-Bijgaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photo-Engravings. Lijst met producten zijn Rubber stamps, polymer stamps.
De hoofdactiviteit van Unigrafik NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Unigrafik NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Unigrafik NV, openstaande posities, locatie van Unigrafik NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Unigrafik NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Unigrafik NV, company assigned to the tax number BE04089080810. The company Unigrafik NV is located at the address: Bosstraat 103 1702 Groot-Bijgaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photo-Engravings. List of products are Rubber stamps, polymer stamps.
The main activity of Unigrafik NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Unigrafik NV is not available. You also can look at reviews of Unigrafik NV, open positions, location of Unigrafik NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Unigrafik NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Unigrafik NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Unigrafik NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Unigrafik NV, employees, financial statistics.