HOGE BEUKEN A.Z.

Contactgegevens HOGE BEUKEN A.Z.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGE BEUKEN A.Z.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGE BEUKEN A.Z.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COMMANDANT WEYNSSTRAAT 165; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38309090 (+32-38309090) 38309090 (+32-38309090)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGE BEUKEN A.Z.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGE BEUKEN A.Z."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGE BEUKEN A.Z."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGE BEUKEN A.Z., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGE BEUKEN A.Z.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGE BEUKEN A.Z., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGE BEUKEN A.Z.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGE BEUKEN A.Z.
Products information HOGE BEUKEN A.Z.

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: H?pital.. Services d'Ambulance: Ambulance.

Product categorie (product category): Pharmaciens. Ambulances. Cliniques and h?pitaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGE BEUKEN A.Z.
(Get full report from official database of BE for HOGE BEUKEN A.Z.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGE BEUKEN A.Z.
Addition kinds of activities for HOGE BEUKEN A.Z.

20969904. Rijstchips | Rice chips
31619904. Gevallen, draagbaar, nec | Cases, carrying, nec
32740000. Limoen | Lime
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum
35410209. Lapping machines | Lapping machines
72990601. Geboortecertificaat faciliteiten | Birth certificate facilities
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard
79999901. Kunstgalerij, commercieel | Art gallery, commercial

Werken bij HOGE BEUKEN A.Z.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGE BEUKEN A.Z.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGE BEUKEN A.Z.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGE BEUKEN A.Z.. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient met de heftruck te rijden.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van HOGE BEUKEN A.Z. in sociale netwerken
Look for responds of HOGE BEUKEN A.Z. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGE BEUKEN A.Z.. Laat een reactie achter voor HOGE BEUKEN A.Z.. HOGE BEUKEN A.Z. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGE BEUKEN A.Z.. Leave a respond for HOGE BEUKEN A.Z.. HOGE BEUKEN A.Z. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGE BEUKEN A.Z. op de google maps. Adres en contacten HOGE BEUKEN A.Z.
Location of HOGE BEUKEN A.Z. on the google maps. Address and contacts of HOGE BEUKEN A.Z.

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGE BEUKEN A.Z. HOGE BEUKEN A.Z.: Aba Son SPRL | RUSTHUIS ABRI | GARAGE J.L. | IEDERS RECHT | JOZEF MISSOTTEN

Other related companies as HOGE BEUKEN A.Z.: Aba Son SPRL | RUSTHUIS ABRI | GARAGE J.L. | IEDERS RECHT | JOZEF MISSOTTEN

HOGE BEUKEN A.Z. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGE BEUKEN A.Z., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf HOGE BEUKEN A.Z. bevindt zich op het adres: COMMANDANT WEYNSSTRAAT 165; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaciens. Ambulances. Cliniques and h?pitaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: H?pital.. Services d'Ambulance: Ambulance..
De hoofdactiviteit van HOGE BEUKEN A.Z. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGE BEUKEN A.Z. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGE BEUKEN A.Z., openstaande posities, locatie van HOGE BEUKEN A.Z. op de kaart.

HOGE BEUKEN A.Z. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGE BEUKEN A.Z., company assigned to the tax number BE09778625488. The company HOGE BEUKEN A.Z. is located at the address: COMMANDANT WEYNSSTRAAT 165; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaciens. Ambulances. Cliniques and h?pitaux. List of products are Activit茅s: H?pital.. Services d'Ambulance: Ambulance..
The main activity of HOGE BEUKEN A.Z. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGE BEUKEN A.Z. is not available. You also can look at reviews of HOGE BEUKEN A.Z., open positions, location of HOGE BEUKEN A.Z. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGE BEUKEN A.Z., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGE BEUKEN A.Z., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGE BEUKEN A.Z., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGE BEUKEN A.Z., employees, financial statistics.