VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS

Contactgegevens VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARVIS SAINTE-ALIX 22; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27704927 (+32-27704927) 27704927 (+32-27704927)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS
Products information VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS
(Get full report from official database of BE for VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS
Addition kinds of activities for VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS

017399. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
07220301. Combineren van diensten | Combining services
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear
42129901. Bagageoverdracht | Baggage transfer
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning
51120403. Mimeograaf papier | Mimeograph paper
73810105. Beveiligingsdienst | Security guard service

Werken bij VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS in sociale netwerken
Look for responds of VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS. Laat een reactie achter voor VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS. VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS. Leave a respond for VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS. VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS op de google maps. Adres en contacten VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS
Location of VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS on the google maps. Address and contacts of VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS: UNIC | HUIS ARIANE | The Tower of Beauty | Chantal Coiffure | C.B.S. RED DEVILS

Other related companies as VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS: UNIC | HUIS ARIANE | The Tower of Beauty | Chantal Coiffure | C.B.S. RED DEVILS

VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS bevindt zich op het adres: PARVIS SAINTE-ALIX 22; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS, openstaande posities, locatie van VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS op de kaart.

VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS, company assigned to the tax number BE08053497314. The company VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS is located at the address: PARVIS SAINTE-ALIX 22; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS were not found.
The main activity of VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS is not available. You also can look at reviews of VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS, open positions, location of VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOORPLEIN APOTHEEK/PHARMACIE DU PARVIS, employees, financial statistics.