SYBEPHAR

Contactgegevens SYBEPHAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYBEPHAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYBEPHAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVERESTRAAT 50; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55312158 (+32-55312158) 55312158 (+32-55312158)

Fax (fax): +32 (59) 529-35-90 +32 (59) 529-35-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYBEPHAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYBEPHAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYBEPHAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYBEPHAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYBEPHAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYBEPHAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYBEPHAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYBEPHAR
Products information SYBEPHAR

BTW identificatienummer (tax): BE05045989990
Ondernemingsnummer: 9110656738
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in SYBEPHAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYBEPHAR
(Get full report from official database of BE for SYBEPHAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYBEPHAR
Addition kinds of activities for SYBEPHAR

207400. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
25179901. Home entertainment unit kasten, hout | Home entertainment unit cabinets, wood
28690202. Propyleen, butyleen | Propylene, butylene
36120312. Ratio transformatoren | Ratio transformers
57149901. gordijnen | Curtains
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers

Werken bij SYBEPHAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYBEPHAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYBEPHAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYBEPHAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Borgloon (met dienstencheques) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Projectingenieur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van SYBEPHAR in sociale netwerken
Look for responds of SYBEPHAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYBEPHAR. Laat een reactie achter voor SYBEPHAR. SYBEPHAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYBEPHAR. Leave a respond for SYBEPHAR. SYBEPHAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYBEPHAR op de google maps. Adres en contacten SYBEPHAR
Location of SYBEPHAR on the google maps. Address and contacts of SYBEPHAR

Andere gerelateerde bedrijven als come SYBEPHAR SYBEPHAR: TrendTech | SALON JOSETTE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | PICS SERVICE | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as SYBEPHAR: TrendTech | SALON JOSETTE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | PICS SERVICE | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

SYBEPHAR is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYBEPHAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045989990. Het bedrijf SYBEPHAR bevindt zich op het adres: BEVERESTRAAT 50; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in SYBEPHAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SYBEPHAR is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYBEPHAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYBEPHAR, openstaande posities, locatie van SYBEPHAR op de kaart.

SYBEPHAR is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYBEPHAR, company assigned to the tax number BE05045989990. The company SYBEPHAR is located at the address: BEVERESTRAAT 50; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pharmaciens. Products created in SYBEPHAR were not found.
The main activity of SYBEPHAR is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SYBEPHAR is not available. You also can look at reviews of SYBEPHAR, open positions, location of SYBEPHAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYBEPHAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYBEPHAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYBEPHAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYBEPHAR, employees, financial statistics.