ROBBEN-VANBRABANT

Contactgegevens ROBBEN-VANBRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBBEN-VANBRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBBEN-VANBRABANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 112; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11883851 (+32-11883851) 11883851 (+32-11883851)

Fax (fax): +32 (67) 301-76-37 +32 (67) 301-76-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBBEN-VANBRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBBEN-VANBRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBBEN-VANBRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBBEN-VANBRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBBEN-VANBRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBBEN-VANBRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBBEN-VANBRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBBEN-VANBRABANT
Products information ROBBEN-VANBRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE02996490478
Ondernemingsnummer: 2220581054
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ROBBEN-VANBRABANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBBEN-VANBRABANT
(Get full report from official database of BE for ROBBEN-VANBRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBBEN-VANBRABANT
Addition kinds of activities for ROBBEN-VANBRABANT

5999. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
229800. Cordage en touw | Cordage and twine
267700. enveloppen | Envelopes
20370103. Aardappelproducten, snel bevroren en koud verpakking | Potato products, quick frozen and cold pack
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
25310301. Cabines, voor off-highway trucks | Cabs, for off-highway trucks
36410101. Elektrische lamp (lamp) onderdelen | Electric lamp (bulb) parts
39519902. Cartridges, vulling: balpenpen | Cartridges, refill: ball point pens
50740304. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
51130301. Zakken, papier en wegwerp plastic | Bags, paper and disposable plastic

Werken bij ROBBEN-VANBRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBBEN-VANBRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBBEN-VANBRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBBEN-VANBRABANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van ROBBEN-VANBRABANT in sociale netwerken
Look for responds of ROBBEN-VANBRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBBEN-VANBRABANT. Laat een reactie achter voor ROBBEN-VANBRABANT. ROBBEN-VANBRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBBEN-VANBRABANT. Leave a respond for ROBBEN-VANBRABANT. ROBBEN-VANBRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBBEN-VANBRABANT op de google maps. Adres en contacten ROBBEN-VANBRABANT
Location of ROBBEN-VANBRABANT on the google maps. Address and contacts of ROBBEN-VANBRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBBEN-VANBRABANT ROBBEN-VANBRABANT: VREDEGERECHT | Coif'Look | BUREAU LIBERT-JACQUET | Dumon J | TIRRENO TOUR BENELUX

Other related companies as ROBBEN-VANBRABANT: VREDEGERECHT | Coif'Look | BUREAU LIBERT-JACQUET | Dumon J | TIRRENO TOUR BENELUX

ROBBEN-VANBRABANT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBBEN-VANBRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02996490478. Het bedrijf ROBBEN-VANBRABANT bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 112; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in ROBBEN-VANBRABANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBBEN-VANBRABANT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBBEN-VANBRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBBEN-VANBRABANT, openstaande posities, locatie van ROBBEN-VANBRABANT op de kaart.

ROBBEN-VANBRABANT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBBEN-VANBRABANT, company assigned to the tax number BE02996490478. The company ROBBEN-VANBRABANT is located at the address: STATIONSSTRAAT 112; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in ROBBEN-VANBRABANT were not found.
The main activity of ROBBEN-VANBRABANT is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBBEN-VANBRABANT is not available. You also can look at reviews of ROBBEN-VANBRABANT, open positions, location of ROBBEN-VANBRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBBEN-VANBRABANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBBEN-VANBRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBBEN-VANBRABANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBBEN-VANBRABANT, employees, financial statistics.