RAPHAEL GEUSENS

Contactgegevens RAPHAEL GEUSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAPHAEL GEUSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAPHAEL GEUSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 61; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11641197 (+32-11641197) 11641197 (+32-11641197)

Fax (fax): +32 (84) 167-28-67 +32 (84) 167-28-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAPHAEL GEUSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAPHAEL GEUSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAPHAEL GEUSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAPHAEL GEUSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAPHAEL GEUSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAPHAEL GEUSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAPHAEL GEUSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAPHAEL GEUSENS
Products information RAPHAEL GEUSENS

BTW identificatienummer (tax): BE06805175781
Ondernemingsnummer: 8405609130
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in RAPHAEL GEUSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAPHAEL GEUSENS
(Get full report from official database of BE for RAPHAEL GEUSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAPHAEL GEUSENS
Addition kinds of activities for RAPHAEL GEUSENS

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
24930301. Bagasse bord | Bagasse board
35410500. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.
38420205. Wattenstappen, sanitair katoen | Swabs, sanitary cotton
39490507. kruisbogen | Crossbows
50130100. Automotive benodigdheden en onderdelen | Automotive supplies and parts
63990102. Federale deposito verzekeringsmaatschappij (fdic) | Federal deposit insurance corporation (fdic)
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij RAPHAEL GEUSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAPHAEL GEUSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAPHAEL GEUSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAPHAEL GEUSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • Werkvoorbereider (Electromechanica) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je evalueert het aanbestedingsdossier en vertaalt het naar een projectuitvoerings-dossier Je staat in voor de projectvoorbereiding in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider en met inachtneming van de regels van het ISO 9001 kwaliteitssysteem Je verzorgt de planning, beheert de plannen en assisteert de bedrijfsleider bij het uitwerken van alternatieve werkmethodes en het oplossen van uitvoeringsdetails en –problemen Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

Zoek naar antwoorden van RAPHAEL GEUSENS in sociale netwerken
Look for responds of RAPHAEL GEUSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAPHAEL GEUSENS. Laat een reactie achter voor RAPHAEL GEUSENS. RAPHAEL GEUSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAPHAEL GEUSENS. Leave a respond for RAPHAEL GEUSENS. RAPHAEL GEUSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAPHAEL GEUSENS op de google maps. Adres en contacten RAPHAEL GEUSENS
Location of RAPHAEL GEUSENS on the google maps. Address and contacts of RAPHAEL GEUSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAPHAEL GEUSENS RAPHAEL GEUSENS: FLGIELEN - REYNDERS BVBA | RECHT VOOR ALLEN | The Star Dust Ranch | MODELLUCHTV. DE MUSTANGS | FREDERIKE CARTON

Other related companies as RAPHAEL GEUSENS: FLGIELEN - REYNDERS BVBA | RECHT VOOR ALLEN | The Star Dust Ranch | MODELLUCHTV. DE MUSTANGS | FREDERIKE CARTON

RAPHAEL GEUSENS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAPHAEL GEUSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805175781. Het bedrijf RAPHAEL GEUSENS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 61; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in RAPHAEL GEUSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAPHAEL GEUSENS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAPHAEL GEUSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAPHAEL GEUSENS, openstaande posities, locatie van RAPHAEL GEUSENS op de kaart.

RAPHAEL GEUSENS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAPHAEL GEUSENS, company assigned to the tax number BE06805175781. The company RAPHAEL GEUSENS is located at the address: DORPSSTRAAT 61; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaciens. Products created in RAPHAEL GEUSENS were not found.
The main activity of RAPHAEL GEUSENS is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RAPHAEL GEUSENS is not available. You also can look at reviews of RAPHAEL GEUSENS, open positions, location of RAPHAEL GEUSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAPHAEL GEUSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAPHAEL GEUSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAPHAEL GEUSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAPHAEL GEUSENS, employees, financial statistics.