PIET SEURINCK

Contactgegevens PIET SEURINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIET SEURINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIET SEURINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 305; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56713309 (+32-56713309) 56713309 (+32-56713309)

Fax (fax): +32 (57) 171-46-66 +32 (57) 171-46-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIET SEURINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIET SEURINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIET SEURINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIET SEURINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIET SEURINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIET SEURINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIET SEURINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIET SEURINCK
Products information PIET SEURINCK

BTW identificatienummer (tax): BE05218200683
Ondernemingsnummer: 9699249267
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in PIET SEURINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIET SEURINCK
(Get full report from official database of BE for PIET SEURINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIET SEURINCK
Addition kinds of activities for PIET SEURINCK

091900. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
13899918. Rennen, snijden en trekken van kappen, buizen en staven | Running, cutting, and pulling casings, tubes and rods
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
22840303. Borduurdraad | Embroidery thread
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers
59939901. Sigarenwinkel | Cigar store

Werken bij PIET SEURINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIET SEURINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIET SEURINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIET SEURINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Testmedewerker voor testafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een testmedewerker voor in de testafdeling.

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR WEST VLAANDEREN (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. De opleiding betreffende de loopbaanbegeleidingsmethodieken en de administratieve taken wordt je aangeboden. We vragen wel enige ervaring; Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. De hoofdbrok van de stof is het luik rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. Na een geslaagde intake en het volgen van de opleiding ga je aan de slag als loopbaancoach voor Diaspoor. Hierdoor kunnen jouw coachees gebruik maken van de loopbaancheque van de VDAB. We blijven je begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Je krijgt het Diaspoor Qualitylabel als je op regelmatige basis de intervisie, supervisie en bijkomende opleidingen volgt. Zo garanderen we een optimale kwaliteit naar de klant toe. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING LOOPBAANBEGELEIDER DIASPOOR OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 + vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:30 Plaats opleiding: Vilvoorde OF Aartselaar UITERSTE DATUM AANVRAAG 28 SEPTEMBER 2018

Zoek naar antwoorden van PIET SEURINCK in sociale netwerken
Look for responds of PIET SEURINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIET SEURINCK. Laat een reactie achter voor PIET SEURINCK. PIET SEURINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIET SEURINCK. Leave a respond for PIET SEURINCK. PIET SEURINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIET SEURINCK op de google maps. Adres en contacten PIET SEURINCK
Location of PIET SEURINCK on the google maps. Address and contacts of PIET SEURINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come PIET SEURINCK PIET SEURINCK: Broodhuis | Nuyts Willy BVBA | HOME BALMORAL | YGDRASIL SHOTOKAN KARATE | A. VRANCKX

Other related companies as PIET SEURINCK: Broodhuis | Nuyts Willy BVBA | HOME BALMORAL | YGDRASIL SHOTOKAN KARATE | A. VRANCKX

PIET SEURINCK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIET SEURINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05218200683. Het bedrijf PIET SEURINCK bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 305; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PIET SEURINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIET SEURINCK is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIET SEURINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIET SEURINCK, openstaande posities, locatie van PIET SEURINCK op de kaart.

PIET SEURINCK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIET SEURINCK, company assigned to the tax number BE05218200683. The company PIET SEURINCK is located at the address: BRUGSESTEENWEG 305; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaciens. Products created in PIET SEURINCK were not found.
The main activity of PIET SEURINCK is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIET SEURINCK is not available. You also can look at reviews of PIET SEURINCK, open positions, location of PIET SEURINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIET SEURINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIET SEURINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIET SEURINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIET SEURINCK, employees, financial statistics.