YGDRASIL SHOTOKAN KARATE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • YGDRASIL SHOTOKAN KARATE
Private companiesFurniture and Fixtures • YGDRASIL SHOTOKAN KARATE

Contactgegevens YGDRASIL SHOTOKAN KARATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YGDRASIL SHOTOKAN KARATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

YGDRASIL SHOTOKAN KARATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLANGBEEKSTRAAT 21; 3511; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11233448 (+32-11233448) 11233448 (+32-11233448)

Fax (fax): +32 (55) 580-54-60 +32 (55) 580-54-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YGDRASIL SHOTOKAN KARATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YGDRASIL SHOTOKAN KARATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YGDRASIL SHOTOKAN KARATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YGDRASIL SHOTOKAN KARATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YGDRASIL SHOTOKAN KARATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YGDRASIL SHOTOKAN KARATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YGDRASIL SHOTOKAN KARATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YGDRASIL SHOTOKAN KARATE
Products information YGDRASIL SHOTOKAN KARATE

BTW identificatienummer (tax): BE02014312744
Ondernemingsnummer: 8208129882
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Clubs: Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YGDRASIL SHOTOKAN KARATE
(Get full report from official database of BE for YGDRASIL SHOTOKAN KARATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor YGDRASIL SHOTOKAN KARATE
Addition kinds of activities for YGDRASIL SHOTOKAN KARATE

013399. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
26310100. bekledingsbord | Linerboard
50310201. Geëmailleerd tileboard | Enameled tileboard
73890000. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government

Werken bij YGDRASIL SHOTOKAN KARATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YGDRASIL SHOTOKAN KARATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YGDRASIL SHOTOKAN KARATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YGDRASIL SHOTOKAN KARATE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

 • Winkelmedewerker (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

 • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

 • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

 • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

 • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

 • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

 • Recruiter (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Solvus

  Type: Vaste Job

  Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

 • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van YGDRASIL SHOTOKAN KARATE in sociale netwerken
Look for responds of YGDRASIL SHOTOKAN KARATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor YGDRASIL SHOTOKAN KARATE. Laat een reactie achter voor YGDRASIL SHOTOKAN KARATE. YGDRASIL SHOTOKAN KARATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YGDRASIL SHOTOKAN KARATE. Leave a respond for YGDRASIL SHOTOKAN KARATE. YGDRASIL SHOTOKAN KARATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YGDRASIL SHOTOKAN KARATE op de google maps. Adres en contacten YGDRASIL SHOTOKAN KARATE
Location of YGDRASIL SHOTOKAN KARATE on the google maps. Address and contacts of YGDRASIL SHOTOKAN KARATE

Andere gerelateerde bedrijven als come YGDRASIL SHOTOKAN KARATE YGDRASIL SHOTOKAN KARATE: NOEL VAN OUDENHOVE | Melsen Frank | Leclercq A | Maggy Couture | L. HOUBEN

Other related companies as YGDRASIL SHOTOKAN KARATE: NOEL VAN OUDENHOVE | Melsen Frank | Leclercq A | Maggy Couture | L. HOUBEN

YGDRASIL SHOTOKAN KARATE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YGDRASIL SHOTOKAN KARATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02014312744. Het bedrijf YGDRASIL SHOTOKAN KARATE bevindt zich op het adres: SLANGBEEKSTRAAT 21; 3511; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Karat茅..
De hoofdactiviteit van YGDRASIL SHOTOKAN KARATE is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YGDRASIL SHOTOKAN KARATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YGDRASIL SHOTOKAN KARATE, openstaande posities, locatie van YGDRASIL SHOTOKAN KARATE op de kaart.

YGDRASIL SHOTOKAN KARATE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is YGDRASIL SHOTOKAN KARATE, company assigned to the tax number BE02014312744. The company YGDRASIL SHOTOKAN KARATE is located at the address: SLANGBEEKSTRAAT 21; 3511; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Karat茅..
The main activity of YGDRASIL SHOTOKAN KARATE is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YGDRASIL SHOTOKAN KARATE is not available. You also can look at reviews of YGDRASIL SHOTOKAN KARATE, open positions, location of YGDRASIL SHOTOKAN KARATE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YGDRASIL SHOTOKAN KARATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YGDRASIL SHOTOKAN KARATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YGDRASIL SHOTOKAN KARATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YGDRASIL SHOTOKAN KARATE, employees, financial statistics.