PHARMACIES DE GARDE

Contactgegevens PHARMACIES DE GARDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIES DE GARDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIES DE GARDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 3830; WELLEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 90010500 (+32-90010500) 90010500 (+32-90010500)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIES DE GARDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIES DE GARDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIES DE GARDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIES DE GARDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIES DE GARDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIES DE GARDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIES DE GARDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIES DE GARDE
Products information PHARMACIES DE GARDE

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Num茅ro pour les pharmacies de garde.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIES DE GARDE
(Get full report from official database of BE for PHARMACIES DE GARDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIES DE GARDE
Addition kinds of activities for PHARMACIES DE GARDE

721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
32590200. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
35230411. Hog voedings-, verwerkings- en waterapparatuur | Hog feeding, handling, and watering equipment
35410300. Freesmachines | Milling machines
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
35699918. Industriële schokdempers | Industrial shock absorbers
35850404. Verdampingskondensatoren, warmteoverbrengingsapparatuur | Evaporative condensers, heat transfer equipment

Werken bij PHARMACIES DE GARDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIES DE GARDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIES DE GARDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIES DE GARDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van PHARMACIES DE GARDE in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIES DE GARDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIES DE GARDE. Laat een reactie achter voor PHARMACIES DE GARDE. PHARMACIES DE GARDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIES DE GARDE. Leave a respond for PHARMACIES DE GARDE. PHARMACIES DE GARDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIES DE GARDE op de google maps. Adres en contacten PHARMACIES DE GARDE
Location of PHARMACIES DE GARDE on the google maps. Address and contacts of PHARMACIES DE GARDE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIES DE GARDE PHARMACIES DE GARDE: LE BOUQUET MAGIQUE | G. SECURITY | CHASSIS HUYGENS | ST.JOZEFINST.-COLLEGE | D. GERAIN

Other related companies as PHARMACIES DE GARDE: LE BOUQUET MAGIQUE | G. SECURITY | CHASSIS HUYGENS | ST.JOZEFINST.-COLLEGE | D. GERAIN

PHARMACIES DE GARDE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIES DE GARDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf PHARMACIES DE GARDE bevindt zich op het adres: 3830; WELLEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaciens. Lijst met producten zijn Services: Num茅ro pour les pharmacies de garde..
De hoofdactiviteit van PHARMACIES DE GARDE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIES DE GARDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIES DE GARDE, openstaande posities, locatie van PHARMACIES DE GARDE op de kaart.

PHARMACIES DE GARDE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIES DE GARDE, company assigned to the tax number BE06072662353. The company PHARMACIES DE GARDE is located at the address: 3830; WELLEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaciens. List of products are Services: Num茅ro pour les pharmacies de garde..
The main activity of PHARMACIES DE GARDE is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIES DE GARDE is not available. You also can look at reviews of PHARMACIES DE GARDE, open positions, location of PHARMACIES DE GARDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIES DE GARDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIES DE GARDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIES DE GARDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIES DE GARDE, employees, financial statistics.