PHARMACIE ST.MICHEL

Contactgegevens PHARMACIE ST.MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE ST.MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE ST.MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD DE L'IMP?RATRICE 62; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25123437 (+32-25123437) 25123437 (+32-25123437)

Fax (fax): +32 (64) 715-75-61 +32 (64) 715-75-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE ST.MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE ST.MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE ST.MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE ST.MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE ST.MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE ST.MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE ST.MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE ST.MICHEL
Products information PHARMACIE ST.MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE03298614501
Ondernemingsnummer: 1516357421
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PHARMACIE ST.MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE ST.MICHEL
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE ST.MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE ST.MICHEL
Addition kinds of activities for PHARMACIE ST.MICHEL

249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
764100. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
28749901. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die fosfaatmest maken | Plant foods, mixed: from plants making phosphatic fertilizer
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
32950108. Steatiet, gemalen of anderszins behandeld | Steatite, ground or otherwise treated
50510219. Track spikes | Track spikes
59630203. Food service, koffie-cart | Food service, coffee-cart
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij PHARMACIE ST.MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE ST.MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE ST.MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE ST.MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE ST.MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE ST.MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE ST.MICHEL. Laat een reactie achter voor PHARMACIE ST.MICHEL. PHARMACIE ST.MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE ST.MICHEL. Leave a respond for PHARMACIE ST.MICHEL. PHARMACIE ST.MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE ST.MICHEL op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE ST.MICHEL
Location of PHARMACIE ST.MICHEL on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE ST.MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE ST.MICHEL PHARMACIE ST.MICHEL: FLNIEDERAU EUPEN SA | SOC. INDUSTRIE & DISTRIB. | Chahema Hairstyling | BART HUGO | Antiquit茅s La D茅couverte

Other related companies as PHARMACIE ST.MICHEL: FLNIEDERAU EUPEN SA | SOC. INDUSTRIE & DISTRIB. | Chahema Hairstyling | BART HUGO | Antiquit茅s La D茅couverte

PHARMACIE ST.MICHEL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE ST.MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298614501. Het bedrijf PHARMACIE ST.MICHEL bevindt zich op het adres: BLD DE L'IMP?RATRICE 62; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE ST.MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE ST.MICHEL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE ST.MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE ST.MICHEL, openstaande posities, locatie van PHARMACIE ST.MICHEL op de kaart.

PHARMACIE ST.MICHEL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE ST.MICHEL, company assigned to the tax number BE03298614501. The company PHARMACIE ST.MICHEL is located at the address: BLD DE L'IMP?RATRICE 62; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE ST.MICHEL were not found.
The main activity of PHARMACIE ST.MICHEL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE ST.MICHEL is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE ST.MICHEL, open positions, location of PHARMACIE ST.MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE ST.MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE ST.MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE ST.MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE ST.MICHEL, employees, financial statistics.