PHARMACIE SERET

Contactgegevens PHARMACIE SERET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE SERET: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE SERET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DE LA R?VISION 101; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25212433 (+32-25212433) 25212433 (+32-25212433)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE SERET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE SERET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE SERET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE SERET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE SERET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE SERET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE SERET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE SERET
Products information PHARMACIE SERET

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in PHARMACIE SERET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE SERET
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE SERET)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE SERET
Addition kinds of activities for PHARMACIE SERET

017499. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
108199. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
244901. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
23710202. Bontplaten en versieringen | Fur plates and trimmings
39310109. klavecimbels | Harpsichords
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
78120111. Opleiding film productie | Training motion picture production

Werken bij PHARMACIE SERET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE SERET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE SERET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE SERET. Looking for open vacancies in other companies

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

  • Lasser/Samensteller (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE SERET in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE SERET in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE SERET. Laat een reactie achter voor PHARMACIE SERET. PHARMACIE SERET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE SERET. Leave a respond for PHARMACIE SERET. PHARMACIE SERET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE SERET op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE SERET
Location of PHARMACIE SERET on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE SERET

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE SERET PHARMACIE SERET: DAUHPIN CLUB TROIS-PONTS | Fiers T | MPG NV | B. VANDENHEEDE | PIETMEULENDIJKSCONSULTANCY

Other related companies as PHARMACIE SERET: DAUHPIN CLUB TROIS-PONTS | Fiers T | MPG NV | B. VANDENHEEDE | PIETMEULENDIJKSCONSULTANCY

PHARMACIE SERET is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE SERET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf PHARMACIE SERET bevindt zich op het adres: BOULEVARD DE LA R?VISION 101; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE SERET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE SERET is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE SERET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE SERET, openstaande posities, locatie van PHARMACIE SERET op de kaart.

PHARMACIE SERET is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE SERET, company assigned to the tax number BE02104400634. The company PHARMACIE SERET is located at the address: BOULEVARD DE LA R?VISION 101; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE SERET were not found.
The main activity of PHARMACIE SERET is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE SERET is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE SERET, open positions, location of PHARMACIE SERET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE SERET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE SERET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE SERET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE SERET, employees, financial statistics.