PHARMACIE SAINTE CROIX

Contactgegevens PHARMACIE SAINTE CROIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE SAINTE CROIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE SAINTE CROIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LESBROUSSART 12; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26486372 (+32-26486372) 26486372 (+32-26486372)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE SAINTE CROIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE SAINTE CROIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE SAINTE CROIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE SAINTE CROIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE SAINTE CROIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE SAINTE CROIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE SAINTE CROIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE SAINTE CROIX
Products information PHARMACIE SAINTE CROIX

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PHARMACIE SAINTE CROIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE SAINTE CROIX
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE SAINTE CROIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE SAINTE CROIX
Addition kinds of activities for PHARMACIE SAINTE CROIX

592101. Wijn en bier | Wine and beer
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
33650202. Machines gietstukken, aluminium | Machinery castings, aluminum
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
59450202. Dolls en accessoires | Dolls and accessories
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker
87310301. Energieonderzoek | Energy research

Werken bij PHARMACIE SAINTE CROIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE SAINTE CROIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE SAINTE CROIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE SAINTE CROIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE SAINTE CROIX in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE SAINTE CROIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE SAINTE CROIX. Laat een reactie achter voor PHARMACIE SAINTE CROIX. PHARMACIE SAINTE CROIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE SAINTE CROIX. Leave a respond for PHARMACIE SAINTE CROIX. PHARMACIE SAINTE CROIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE SAINTE CROIX op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE SAINTE CROIX
Location of PHARMACIE SAINTE CROIX on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE SAINTE CROIX

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE SAINTE CROIX PHARMACIE SAINTE CROIX: WIELERCLUB SOENENS INGELMUNSTER | KOEN JONCKHEERE | DRUKKERIJ C DE LEENHEER | Donald Barry Woodrow Adver | SOMEDI

Other related companies as PHARMACIE SAINTE CROIX: WIELERCLUB SOENENS INGELMUNSTER | KOEN JONCKHEERE | DRUKKERIJ C DE LEENHEER | Donald Barry Woodrow Adver | SOMEDI

PHARMACIE SAINTE CROIX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE SAINTE CROIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf PHARMACIE SAINTE CROIX bevindt zich op het adres: RUE LESBROUSSART 12; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE SAINTE CROIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE SAINTE CROIX is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE SAINTE CROIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE SAINTE CROIX, openstaande posities, locatie van PHARMACIE SAINTE CROIX op de kaart.

PHARMACIE SAINTE CROIX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE SAINTE CROIX, company assigned to the tax number BE01853088378. The company PHARMACIE SAINTE CROIX is located at the address: RUE LESBROUSSART 12; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE SAINTE CROIX were not found.
The main activity of PHARMACIE SAINTE CROIX is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE SAINTE CROIX is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE SAINTE CROIX, open positions, location of PHARMACIE SAINTE CROIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE SAINTE CROIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE SAINTE CROIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE SAINTE CROIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE SAINTE CROIX, employees, financial statistics.