PHARMACIE PAQUET-WATELET

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • PHARMACIE PAQUET-WATELET
Private companiesMiscellaneous Retail • PHARMACIE PAQUET-WATELET

Contactgegevens PHARMACIE PAQUET-WATELET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE PAQUET-WATELET: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE PAQUET-WATELET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CAYAUDERIE 162; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71417940 (+32-71417940) 71417940 (+32-71417940)

Fax (fax): +32 (67) 654-95-12 +32 (67) 654-95-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE PAQUET-WATELET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE PAQUET-WATELET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE PAQUET-WATELET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE PAQUET-WATELET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE PAQUET-WATELET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE PAQUET-WATELET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE PAQUET-WATELET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE PAQUET-WATELET
Products information PHARMACIE PAQUET-WATELET

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in PHARMACIE PAQUET-WATELET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE PAQUET-WATELET
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE PAQUET-WATELET)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE PAQUET-WATELET
Addition kinds of activities for PHARMACIE PAQUET-WATELET

10990500. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
25149903. Kinderbedjes, huishouden: metaal | Cots, household: metal
28359904. Elektrolyt diagnostische middelen | Electrolyte diagnostic agents
38410410. Instrumenten, microchirurgische: behalve electromedical | Instruments, microsurgical: except electromedical
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners
75190104. Recreatieve busverhuur | Recreational bus leasing

Werken bij PHARMACIE PAQUET-WATELET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE PAQUET-WATELET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE PAQUET-WATELET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE PAQUET-WATELET. Looking for open vacancies in other companies

  • CAM operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE PAQUET-WATELET in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE PAQUET-WATELET in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE PAQUET-WATELET. Laat een reactie achter voor PHARMACIE PAQUET-WATELET. PHARMACIE PAQUET-WATELET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE PAQUET-WATELET. Leave a respond for PHARMACIE PAQUET-WATELET. PHARMACIE PAQUET-WATELET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE PAQUET-WATELET op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE PAQUET-WATELET
Location of PHARMACIE PAQUET-WATELET on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE PAQUET-WATELET

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE PAQUET-WATELET PHARMACIE PAQUET-WATELET: BELLISSIMO SPORT-DUMAP | MASSAUX | Van Noten H | Debouver Valerie | BSS NV

Other related companies as PHARMACIE PAQUET-WATELET: BELLISSIMO SPORT-DUMAP | MASSAUX | Van Noten H | Debouver Valerie | BSS NV

PHARMACIE PAQUET-WATELET is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE PAQUET-WATELET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf PHARMACIE PAQUET-WATELET bevindt zich op het adres: RUE CAYAUDERIE 162; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE PAQUET-WATELET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE PAQUET-WATELET is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE PAQUET-WATELET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE PAQUET-WATELET, openstaande posities, locatie van PHARMACIE PAQUET-WATELET op de kaart.

PHARMACIE PAQUET-WATELET is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE PAQUET-WATELET, company assigned to the tax number BE05974060058. The company PHARMACIE PAQUET-WATELET is located at the address: RUE CAYAUDERIE 162; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE PAQUET-WATELET were not found.
The main activity of PHARMACIE PAQUET-WATELET is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE PAQUET-WATELET is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE PAQUET-WATELET, open positions, location of PHARMACIE PAQUET-WATELET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE PAQUET-WATELET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE PAQUET-WATELET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE PAQUET-WATELET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE PAQUET-WATELET, employees, financial statistics.