PHARMACIE GUISSET

Contactgegevens PHARMACIE GUISSET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE GUISSET: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE GUISSET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 528; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23547323 (+32-23547323) 23547323 (+32-23547323)

Fax (fax): +32 (2) 855-31-20 +32 (2) 855-31-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE GUISSET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE GUISSET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE GUISSET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE GUISSET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE GUISSET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE GUISSET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE GUISSET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE GUISSET
Products information PHARMACIE GUISSET

BTW identificatienummer (tax): BE05139648437
Ondernemingsnummer: 1062347412
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in PHARMACIE GUISSET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE GUISSET
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE GUISSET)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE GUISSET
Addition kinds of activities for PHARMACIE GUISSET

5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
22590202. Handdoeken, breien | Towels, knit
28169901. Metallische en minerale pigmenten, nec | Metallic and mineral pigments, nec
28429901. Bleekmiddelen, huishoudelijk: droog of vloeibaar | Bleaches, household: dry or liquid
36310104. Magnetronovens, inclusief draagbaar: huishouden | Microwave ovens, including portable: household
38429913. Intra-uterine apparaten | Intra-uterine devices
50510216. Staal | Steel

Werken bij PHARMACIE GUISSET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE GUISSET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE GUISSET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE GUISSET. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE GUISSET in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE GUISSET in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE GUISSET. Laat een reactie achter voor PHARMACIE GUISSET. PHARMACIE GUISSET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE GUISSET. Leave a respond for PHARMACIE GUISSET. PHARMACIE GUISSET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE GUISSET op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE GUISSET
Location of PHARMACIE GUISSET on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE GUISSET

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE GUISSET PHARMACIE GUISSET: Delbecke | AUGUSTE RAMPEN | Grauls Ivan | RUDI VERHASSELT | De Baets S

Other related companies as PHARMACIE GUISSET: Delbecke | AUGUSTE RAMPEN | Grauls Ivan | RUDI VERHASSELT | De Baets S

PHARMACIE GUISSET is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE GUISSET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05139648437. Het bedrijf PHARMACIE GUISSET bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 528; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE GUISSET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE GUISSET is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE GUISSET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE GUISSET, openstaande posities, locatie van PHARMACIE GUISSET op de kaart.

PHARMACIE GUISSET is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE GUISSET, company assigned to the tax number BE05139648437. The company PHARMACIE GUISSET is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 528; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE GUISSET were not found.
The main activity of PHARMACIE GUISSET is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE GUISSET is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE GUISSET, open positions, location of PHARMACIE GUISSET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE GUISSET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE GUISSET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE GUISSET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE GUISSET, employees, financial statistics.