PHARMACIE DUBISY-COLLET

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • PHARMACIE DUBISY-COLLET
Private companiesMiscellaneous Retail • PHARMACIE DUBISY-COLLET

Contactgegevens PHARMACIE DUBISY-COLLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE DUBISY-COLLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE DUBISY-COLLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE V.-ROISIN 5; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71711105 (+32-71711105) 71711105 (+32-71711105)

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE DUBISY-COLLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE DUBISY-COLLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE DUBISY-COLLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE DUBISY-COLLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE DUBISY-COLLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE DUBISY-COLLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE DUBISY-COLLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE DUBISY-COLLET
Products information PHARMACIE DUBISY-COLLET

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in PHARMACIE DUBISY-COLLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE DUBISY-COLLET
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE DUBISY-COLLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE DUBISY-COLLET
Addition kinds of activities for PHARMACIE DUBISY-COLLET

3826. Analytische instrumenten | Analytical instruments
222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
611101. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
782203. Filmafbeelding | Motion picture distribution
27520601. Decals, gelithografeerd | Decals, lithographed
34210100. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
50470101. Bedden, ziekenhuis | Beds, hospital
51430000. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned

Werken bij PHARMACIE DUBISY-COLLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE DUBISY-COLLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE DUBISY-COLLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE DUBISY-COLLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

  • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Flexijob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE DUBISY-COLLET in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE DUBISY-COLLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE DUBISY-COLLET. Laat een reactie achter voor PHARMACIE DUBISY-COLLET. PHARMACIE DUBISY-COLLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE DUBISY-COLLET. Leave a respond for PHARMACIE DUBISY-COLLET. PHARMACIE DUBISY-COLLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE DUBISY-COLLET op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE DUBISY-COLLET
Location of PHARMACIE DUBISY-COLLET on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE DUBISY-COLLET

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE DUBISY-COLLET PHARMACIE DUBISY-COLLET: VAN ELDOM ET Fils Ets | OSTEND TENNISCLUB | MODUL8.com | Publi-Market S.P.R.L. | Schoonjans Ann

Other related companies as PHARMACIE DUBISY-COLLET: VAN ELDOM ET Fils Ets | OSTEND TENNISCLUB | MODUL8.com | Publi-Market S.P.R.L. | Schoonjans Ann

PHARMACIE DUBISY-COLLET is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE DUBISY-COLLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf PHARMACIE DUBISY-COLLET bevindt zich op het adres: RUE V.-ROISIN 5; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE DUBISY-COLLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE DUBISY-COLLET is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE DUBISY-COLLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE DUBISY-COLLET, openstaande posities, locatie van PHARMACIE DUBISY-COLLET op de kaart.

PHARMACIE DUBISY-COLLET is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE DUBISY-COLLET, company assigned to the tax number BE05409637451. The company PHARMACIE DUBISY-COLLET is located at the address: RUE V.-ROISIN 5; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE DUBISY-COLLET were not found.
The main activity of PHARMACIE DUBISY-COLLET is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE DUBISY-COLLET is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE DUBISY-COLLET, open positions, location of PHARMACIE DUBISY-COLLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE DUBISY-COLLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE DUBISY-COLLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE DUBISY-COLLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE DUBISY-COLLET, employees, financial statistics.