PARCOURS

Contactgegevens PARCOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARCOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARCOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSESTEENWEG 788; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23722326 (+32-23722326) 23722326 (+32-23722326)

Fax (fax): +32 (82) 475-27-81 +32 (82) 475-27-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARCOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARCOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARCOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARCOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARCOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARCOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARCOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARCOURS
Products information PARCOURS

BTW identificatienummer (tax): BE08959320068
Ondernemingsnummer: 3294494628
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in PARCOURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARCOURS
(Get full report from official database of BE for PARCOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARCOURS
Addition kinds of activities for PARCOURS

811101. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services
01190100. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
09129904. Haddock, vangen van | Haddock, catching of
32210000. Glascontainers | Glass containers
32419900. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
35640101. Luchtreinigingssystemen | Air cleaning systems
79991401. Badhuis, onafhankelijk | Bath house, independent

Werken bij PARCOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARCOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARCOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARCOURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van PARCOURS in sociale netwerken
Look for responds of PARCOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARCOURS. Laat een reactie achter voor PARCOURS. PARCOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARCOURS. Leave a respond for PARCOURS. PARCOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARCOURS op de google maps. Adres en contacten PARCOURS
Location of PARCOURS on the google maps. Address and contacts of PARCOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come PARCOURS PARCOURS: Croc'n Roll | 'T KELDERTJE | Grote Ei | AMERICANA | R.C.A. SPA

Other related companies as PARCOURS: Croc'n Roll | 'T KELDERTJE | Grote Ei | AMERICANA | R.C.A. SPA

PARCOURS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARCOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08959320068. Het bedrijf PARCOURS bevindt zich op het adres: WATERLOOSESTEENWEG 788; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekenuitgeverijen. Producten gemaakt in PARCOURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARCOURS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARCOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARCOURS, openstaande posities, locatie van PARCOURS op de kaart.

PARCOURS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARCOURS, company assigned to the tax number BE08959320068. The company PARCOURS is located at the address: WATERLOOSESTEENWEG 788; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekenuitgeverijen. Products created in PARCOURS were not found.
The main activity of PARCOURS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PARCOURS is not available. You also can look at reviews of PARCOURS, open positions, location of PARCOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARCOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARCOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARCOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARCOURS, employees, financial statistics.