PHARMACIE DU VALDUC

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • PHARMACIE DU VALDUC
Private companiesFurniture and Fixtures • PHARMACIE DU VALDUC

Contactgegevens PHARMACIE DU VALDUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE DU VALDUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE DU VALDUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WAVRE 1414; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26727091 (+32-26727091) 26727091 (+32-26727091)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE DU VALDUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE DU VALDUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE DU VALDUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE DU VALDUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE DU VALDUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE DU VALDUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE DU VALDUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE DU VALDUC
Products information PHARMACIE DU VALDUC

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PHARMACIE DU VALDUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE DU VALDUC
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE DU VALDUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE DU VALDUC
Addition kinds of activities for PHARMACIE DU VALDUC

208799. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
367100. Electron buizen | Electron tubes
15420404. Postkantoorbouw | Post office construction
20860103. Thee, ijst: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Tea, iced: packaged in cans, bottles, etc.
26550206. Containers, vloeibare strakke vezel: uit aangekocht materiaal | Containers, liquid tight fiber: from purchased material
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
39519900. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec

Werken bij PHARMACIE DU VALDUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE DU VALDUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE DU VALDUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE DU VALDUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Zelfstandig kinderbegeleid(st)er ( tijdelijke job ) van 31 oktober 2018 tot en met 30 november 2018 (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: HET DARTELTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die tijdelijk ons team kan komen versterken. Dit de periode van 31 oktobr 2018 tot 30 november 2018. Samen met je collega’s geef je onze kindjes een goede start.Je bent lief en geduldig en staat open voor contacten met ouders.Met veel plezier geef je correcte informatie aan de ouders en zorg je ervoor dat jullie als 1 team zijn.Vanuit je ervaring durf je ook de ouder adviseren.Elke dag is voor jou een nieuwe uitdaging om onze kindjes te verrassen met leuke activiteiten/veel knuffels/zorgen dat ze zich steeds goed voelen bij ons.Je zorgt samen met ons voor een 2de thuis Huishoudelijke taken behoren ook tot ons pakket en schrikken jou niet af.Baby‘s en peuters hebben geen geheimen voor joh en je kan zelfstandig een groep begeleiden (kindjes van 0 tot 3 jaar).Zelfstandigheid,geduld,lief,correct zijn maar enkele belangrijke woorden in ons vak.Wij zoeken iemand met de juiste feeling en goesting.Want dat is immers wat ons onderscheid.Je durfit initiatief nemen en zorgt voor onze kindjes met heel je hart,want je werkt tenslotte met het meest kostbaarste op aarde. Je staat mee in voor het contact en de dagelijkse werking van de leefgroep en dit omvat : -Enthousiasme en zin om te werken -Zin voor verantwoordelijkheid -Communicatief -Goede beheersing van het Nederlands -Flexibel -Zelfstandig maar ook kunnen werken in team -Attest opleiding levensreddend handelen -Attest goed gedrag en zeden model 2

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE DU VALDUC in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE DU VALDUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE DU VALDUC. Laat een reactie achter voor PHARMACIE DU VALDUC. PHARMACIE DU VALDUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE DU VALDUC. Leave a respond for PHARMACIE DU VALDUC. PHARMACIE DU VALDUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE DU VALDUC op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE DU VALDUC
Location of PHARMACIE DU VALDUC on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE DU VALDUC

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE DU VALDUC PHARMACIE DU VALDUC: De Zutter C | BAKKERIJ LISETTE | BUREAU MAR?CHAL E. & G. | MUS?E HISTOIRE & ARCH?OL. | MAALDERIJ DE WEERDT

Other related companies as PHARMACIE DU VALDUC: De Zutter C | BAKKERIJ LISETTE | BUREAU MAR?CHAL E. & G. | MUS?E HISTOIRE & ARCH?OL. | MAALDERIJ DE WEERDT

PHARMACIE DU VALDUC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE DU VALDUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf PHARMACIE DU VALDUC bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WAVRE 1414; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE DU VALDUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE DU VALDUC is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE DU VALDUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE DU VALDUC, openstaande posities, locatie van PHARMACIE DU VALDUC op de kaart.

PHARMACIE DU VALDUC is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE DU VALDUC, company assigned to the tax number BE01390014648. The company PHARMACIE DU VALDUC is located at the address: CHAUSS?E DE WAVRE 1414; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE DU VALDUC were not found.
The main activity of PHARMACIE DU VALDUC is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE DU VALDUC is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE DU VALDUC, open positions, location of PHARMACIE DU VALDUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE DU VALDUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE DU VALDUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE DU VALDUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE DU VALDUC, employees, financial statistics.