ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.

Contactgegevens ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POPULIERENDREEF 35; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15218585 (+32-15218585) 15218585 (+32-15218585)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.
Products information ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.
(Get full report from official database of BE for ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.
Addition kinds of activities for ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.

221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
14229905. Marl, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marl, crushed and broken-quarrying
23210201. Polo shirts, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Polo shirts, men's and boys': made from purchased materials
34520200. sluitringen | Washers
35370205. Kranen, vrachtwagen | Cranes, industrial truck
36210202. Dynamos, elektrisch (behalve auto) | Dynamos, electric (except automotive)
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
76990602. Marine engine reparatie | Marine engine repair

Werken bij ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. in sociale netwerken
Look for responds of ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.. Laat een reactie achter voor ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.. ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.. Leave a respond for ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.. ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. op de google maps. Adres en contacten ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.
Location of ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. on the google maps. Address and contacts of ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.

Andere gerelateerde bedrijven als come ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.: Espace Famille | DOMINIQUE HOUCMANT | Notelaers L | CM2L | Verroken A

Other related companies as ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP.: Espace Famille | DOMINIQUE HOUCMANT | Notelaers L | CM2L | Verroken A

ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. bevindt zich op het adres: POPULIERENDREEF 35; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekenuitgeverijen. Producten gemaakt in ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP., openstaande posities, locatie van ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. op de kaart.

ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP., company assigned to the tax number BE09294403076. The company ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. is located at the address: POPULIERENDREEF 35; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekenuitgeverijen. Products created in ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. were not found.
The main activity of ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. is not available. You also can look at reviews of ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP., open positions, location of ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORLIANS ENGEN.& PROTOTYP., employees, financial statistics.