PHARMACIE DE SOLEILMONT

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • PHARMACIE DE SOLEILMONT

Contactgegevens PHARMACIE DE SOLEILMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE DE SOLEILMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE DE SOLEILMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE TAILLIS-PR? 8; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71383305 (+32-71383305) 71383305 (+32-71383305)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE DE SOLEILMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE DE SOLEILMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE DE SOLEILMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE DE SOLEILMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE DE SOLEILMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE DE SOLEILMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE DE SOLEILMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE DE SOLEILMONT
Products information PHARMACIE DE SOLEILMONT

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PHARMACIE DE SOLEILMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE DE SOLEILMONT
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE DE SOLEILMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE DE SOLEILMONT
Addition kinds of activities for PHARMACIE DE SOLEILMONT

953199. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
28220102. Butadieen-acrylonitril, nitrilrubber, nbr | Butadiene-acrylonitrile, nitrile rubbers, nbr
35230418. Watertroggen | Water troughs
86610101. Apostolische kerk | Apostolic church

Werken bij PHARMACIE DE SOLEILMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE DE SOLEILMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE DE SOLEILMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE DE SOLEILMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE DE SOLEILMONT in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE DE SOLEILMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE DE SOLEILMONT. Laat een reactie achter voor PHARMACIE DE SOLEILMONT. PHARMACIE DE SOLEILMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE DE SOLEILMONT. Leave a respond for PHARMACIE DE SOLEILMONT. PHARMACIE DE SOLEILMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE DE SOLEILMONT op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE DE SOLEILMONT
Location of PHARMACIE DE SOLEILMONT on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE DE SOLEILMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE DE SOLEILMONT PHARMACIE DE SOLEILMONT: CHRISTINE & VINCENT | Alegria | Achtergael Stefaan | LA R?GLE | GILBERT DE DOBBELAER

Other related companies as PHARMACIE DE SOLEILMONT: CHRISTINE & VINCENT | Alegria | Achtergael Stefaan | LA R?GLE | GILBERT DE DOBBELAER

PHARMACIE DE SOLEILMONT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE DE SOLEILMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf PHARMACIE DE SOLEILMONT bevindt zich op het adres: RUE DE TAILLIS-PR? 8; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE DE SOLEILMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE DE SOLEILMONT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE DE SOLEILMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE DE SOLEILMONT, openstaande posities, locatie van PHARMACIE DE SOLEILMONT op de kaart.

PHARMACIE DE SOLEILMONT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE DE SOLEILMONT, company assigned to the tax number BE06958435058. The company PHARMACIE DE SOLEILMONT is located at the address: RUE DE TAILLIS-PR? 8; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE DE SOLEILMONT were not found.
The main activity of PHARMACIE DE SOLEILMONT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE DE SOLEILMONT is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE DE SOLEILMONT, open positions, location of PHARMACIE DE SOLEILMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE DE SOLEILMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE DE SOLEILMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE DE SOLEILMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE DE SOLEILMONT, employees, financial statistics.