MULTIPHARMA

Contactgegevens MULTIPHARMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTIPHARMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTIPHARMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE JOTTRAND 35; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22179904 (+32-22179904) 22179904 (+32-22179904)

Fax (fax): +32 (15) 108-52-56 +32 (15) 108-52-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTIPHARMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTIPHARMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTIPHARMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTIPHARMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTIPHARMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTIPHARMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTIPHARMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTIPHARMA
Products information MULTIPHARMA

BTW identificatienummer (tax): BE07741485595
Ondernemingsnummer: 1371337890
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MULTIPHARMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTIPHARMA
(Get full report from official database of BE for MULTIPHARMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTIPHARMA
Addition kinds of activities for MULTIPHARMA

078300. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
953199. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec
07230502. Filbert hulling en schelpdiensten | Filbert hulling and shelling services
28190922. Zinkchloride | Zinc chloride
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
36459900. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
39440103. Fietsen, stoep: kinderen | Cycles, sidewalk: children's
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec

Werken bij MULTIPHARMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTIPHARMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTIPHARMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTIPHARMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van MULTIPHARMA in sociale netwerken
Look for responds of MULTIPHARMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTIPHARMA. Laat een reactie achter voor MULTIPHARMA. MULTIPHARMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTIPHARMA. Leave a respond for MULTIPHARMA. MULTIPHARMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTIPHARMA op de google maps. Adres en contacten MULTIPHARMA
Location of MULTIPHARMA on the google maps. Address and contacts of MULTIPHARMA

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTIPHARMA MULTIPHARMA: HUIS BABELUT | TRAVICOLOR | LARGOTIM MANUFACT CONS SA | PIERRE DE BOCK | R.I.M.

Other related companies as MULTIPHARMA: HUIS BABELUT | TRAVICOLOR | LARGOTIM MANUFACT CONS SA | PIERRE DE BOCK | R.I.M.

MULTIPHARMA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTIPHARMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741485595. Het bedrijf MULTIPHARMA bevindt zich op het adres: AVENUE JOTTRAND 35; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in MULTIPHARMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTIPHARMA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTIPHARMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTIPHARMA, openstaande posities, locatie van MULTIPHARMA op de kaart.

MULTIPHARMA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MULTIPHARMA, company assigned to the tax number BE07741485595. The company MULTIPHARMA is located at the address: AVENUE JOTTRAND 35; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaciens. Products created in MULTIPHARMA were not found.
The main activity of MULTIPHARMA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTIPHARMA is not available. You also can look at reviews of MULTIPHARMA, open positions, location of MULTIPHARMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTIPHARMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTIPHARMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTIPHARMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTIPHARMA, employees, financial statistics.