MARGARETHA DE CEUSTER

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • MARGARETHA DE CEUSTER
Private companiesEducational Services • MARGARETHA DE CEUSTER

Contactgegevens MARGARETHA DE CEUSTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARGARETHA DE CEUSTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARGARETHA DE CEUSTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOBSSTRAAT 122; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14231078 (+32-14231078) 14231078 (+32-14231078)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARGARETHA DE CEUSTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARGARETHA DE CEUSTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARGARETHA DE CEUSTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARGARETHA DE CEUSTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARGARETHA DE CEUSTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARGARETHA DE CEUSTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARGARETHA DE CEUSTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARGARETHA DE CEUSTER
Products information MARGARETHA DE CEUSTER

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MARGARETHA DE CEUSTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARGARETHA DE CEUSTER
(Get full report from official database of BE for MARGARETHA DE CEUSTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARGARETHA DE CEUSTER
Addition kinds of activities for MARGARETHA DE CEUSTER

147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
10610400. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
23699911. Warm-up, jogging en zweetpakken: meisjes en kinderen | Warm-up, jogging, and sweat suits: girls' and children's
38279920. Reflectoren, zoeklicht | Reflectors, searchlight
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
63119906. Levensverzekeringsmaatschappijen | Life insurance carriers
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation

Werken bij MARGARETHA DE CEUSTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARGARETHA DE CEUSTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARGARETHA DE CEUSTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARGARETHA DE CEUSTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van MARGARETHA DE CEUSTER in sociale netwerken
Look for responds of MARGARETHA DE CEUSTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARGARETHA DE CEUSTER. Laat een reactie achter voor MARGARETHA DE CEUSTER. MARGARETHA DE CEUSTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARGARETHA DE CEUSTER. Leave a respond for MARGARETHA DE CEUSTER. MARGARETHA DE CEUSTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARGARETHA DE CEUSTER op de google maps. Adres en contacten MARGARETHA DE CEUSTER
Location of MARGARETHA DE CEUSTER on the google maps. Address and contacts of MARGARETHA DE CEUSTER

Andere gerelateerde bedrijven als come MARGARETHA DE CEUSTER MARGARETHA DE CEUSTER: Sestig W | Ninane B | Vanhaeren BVBA | ESPACES GREEN | ALOM TRAVEL

Other related companies as MARGARETHA DE CEUSTER: Sestig W | Ninane B | Vanhaeren BVBA | ESPACES GREEN | ALOM TRAVEL

MARGARETHA DE CEUSTER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARGARETHA DE CEUSTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf MARGARETHA DE CEUSTER bevindt zich op het adres: SINT-JOBSSTRAAT 122; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in MARGARETHA DE CEUSTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARGARETHA DE CEUSTER is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARGARETHA DE CEUSTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARGARETHA DE CEUSTER, openstaande posities, locatie van MARGARETHA DE CEUSTER op de kaart.

MARGARETHA DE CEUSTER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARGARETHA DE CEUSTER, company assigned to the tax number BE04942993164. The company MARGARETHA DE CEUSTER is located at the address: SINT-JOBSSTRAAT 122; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in MARGARETHA DE CEUSTER were not found.
The main activity of MARGARETHA DE CEUSTER is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARGARETHA DE CEUSTER is not available. You also can look at reviews of MARGARETHA DE CEUSTER, open positions, location of MARGARETHA DE CEUSTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARGARETHA DE CEUSTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARGARETHA DE CEUSTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARGARETHA DE CEUSTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARGARETHA DE CEUSTER, employees, financial statistics.