MARCEL VAN LOO

Contactgegevens MARCEL VAN LOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL VAN LOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL VAN LOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROVINCIESTRAAT 25; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32355999 32355999

Fax (fax): +32 (53) 592-11-38 +32 (53) 592-11-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL VAN LOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL VAN LOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL VAN LOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL VAN LOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL VAN LOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL VAN LOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL VAN LOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL VAN LOO
Products information MARCEL VAN LOO

BTW identificatienummer (tax): BE08749755859
Ondernemingsnummer: 1745697021
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in MARCEL VAN LOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL VAN LOO
(Get full report from official database of BE for MARCEL VAN LOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL VAN LOO
Addition kinds of activities for MARCEL VAN LOO

24990204. Schoenmakers | Shoe stretchers
35790105. Letter vouw-, vul- en afdichtingsmachines | Letter folding, stuffing, and sealing machines
44490000. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
50820103. Tracklaying apparatuur | Tracklaying equipment
56990302. Marine kleding | Marine apparel
59999900. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec

Werken bij MARCEL VAN LOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL VAN LOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL VAN LOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL VAN LOO. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BELTEC

    Type: Vaste Job

    Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

Zoek naar antwoorden van MARCEL VAN LOO in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL VAN LOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL VAN LOO. Laat een reactie achter voor MARCEL VAN LOO. MARCEL VAN LOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL VAN LOO. Leave a respond for MARCEL VAN LOO. MARCEL VAN LOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL VAN LOO op de google maps. Adres en contacten MARCEL VAN LOO
Location of MARCEL VAN LOO on the google maps. Address and contacts of MARCEL VAN LOO

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL VAN LOO MARCEL VAN LOO: STEFAAN VERBOUWE/S. VERBOUWE | REIZEN STAELENS SELECTAIR | JOHAN VANHOVE | Bauwens Pelzen BVBA | Chantal Vermeire

Other related companies as MARCEL VAN LOO: STEFAAN VERBOUWE/S. VERBOUWE | REIZEN STAELENS SELECTAIR | JOHAN VANHOVE | Bauwens Pelzen BVBA | Chantal Vermeire

MARCEL VAN LOO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL VAN LOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749755859. Het bedrijf MARCEL VAN LOO bevindt zich op het adres: PROVINCIESTRAAT 25; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in MARCEL VAN LOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL VAN LOO is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL VAN LOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL VAN LOO, openstaande posities, locatie van MARCEL VAN LOO op de kaart.

MARCEL VAN LOO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL VAN LOO, company assigned to the tax number BE08749755859. The company MARCEL VAN LOO is located at the address: PROVINCIESTRAAT 25; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in MARCEL VAN LOO were not found.
The main activity of MARCEL VAN LOO is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL VAN LOO is not available. You also can look at reviews of MARCEL VAN LOO, open positions, location of MARCEL VAN LOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL VAN LOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL VAN LOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL VAN LOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL VAN LOO, employees, financial statistics.